Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A jofogas.hu-n a szűrő direkt...

A jofogas.hu-n a szűrő direkt nem működik, vagy a fizetett hirdetések kavarnak be a keresésbe?

Figyelt kérdés
A jofogas.hu-n mikor beállítom a régiót, hiába állítom be: látok ország szerte hirdetéseket az adott kategóriában. Mindegy mire keresek rá, melyik kategória, stb. Ez azért van, mert a felhasználók fizettek valamennyit a hirdetéseikért? Vagy csak nálam van ez a probléma? Kicsit idegesítő.

2020. dec. 20. 03:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem, elég fos logika szerint működik a szűrő. Ha csak régiót állítasz be, attól még listázza azokat a hirdetéseket, amiket országos kiszálltással vettek fel.

Ha város(oka)t is jelölsz ki, akkor csak az adott város(ok)ba feltett hirdetések jelentek meg. Én direkt csináltam egy mentett keresést, amiben kijelöltem a megyém összes települését, és akkor onnantól csak az adott termékre vagy termékkategóriára kell tovább szűrni.

2020. dec. 20. 10:23
 2/2 anonim ***** válasza:
77%

Én ezt már többször jeleztem nekik (és sokan mások) szerintem ez tudatos részükről, direkt csinálják. Ha megnézed, minden hirdetés ami nem abból a megyéből vanm amit választottál, szállítással is megvásárolható. Magyarán azt gondolták az agyhalott tulajdonosok, hogy majd ezt is megveszi a kedves vásárló, hiszen szállítás miatt lényegtelen a megye, bárhová kiviszik.

Ahigy első is mondta, a megye választás után minden várost ki kell jelölni, akkor már működik rendesen. Miután megcsibáltad, másold ki az URL-t és mentsd el, hogy legközelebb ne kelljen újra végigklikkolni minden települést.

2020. dec. 20. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!