A jofogas.hu-n a szűrő direkt nem működik, vagy a fizetett hirdetések kavarnak be a keresésbe?
Nem, elég fos logika szerint működik a szűrő. Ha csak régiót állítasz be, attól még listázza azokat a hirdetéseket, amiket országos kiszálltással vettek fel.
Ha város(oka)t is jelölsz ki, akkor csak az adott város(ok)ba feltett hirdetések jelentek meg. Én direkt csináltam egy mentett keresést, amiben kijelöltem a megyém összes települését, és akkor onnantól csak az adott termékre vagy termékkategóriára kell tovább szűrni.
Én ezt már többször jeleztem nekik (és sokan mások) szerintem ez tudatos részükről, direkt csinálják. Ha megnézed, minden hirdetés ami nem abból a megyéből vanm amit választottál, szállítással is megvásárolható. Magyarán azt gondolták az agyhalott tulajdonosok, hogy majd ezt is megveszi a kedves vásárló, hiszen szállítás miatt lényegtelen a megye, bárhová kiviszik.
Ahigy első is mondta, a megye választás után minden várost ki kell jelölni, akkor már működik rendesen. Miután megcsibáltad, másold ki az URL-t és mentsd el, hogy legközelebb ne kelljen újra végigklikkolni minden települést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!