Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instán aktívan posztol, de...

Instán aktívan posztol, de nem olvassa az üziket, hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Ki van írva, hogy Seen, tehát látom, ha valaki elolvasta, és nem válaszolt, viszont nagyon sok embernél a Seen sincs kiírva, tehát nem olvassa. Nem értem, nem zavarja, hogy instázás közben ott világít a levél ikon pirossal, vagy ha sokat kapsz, akkor folyamatosan világít, ezért végig se kell pörgetned? Viszont látod, kik írnak, és nem vagy kíváncsi arra, mit ír, pedig legalább a küldőt és az első szavakat látod az üzenetből a listában? Mi értelme ennek?
2020. dec. 19. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én is aktívan posztolok instán, aztán amikor megtalálnak a “ hello csajos szép a szemed, csinike a tested” típusú emberek na ezeket én se olvasom el. Engedélykérésként se nézem meg ezeket automatikusan törlöm.
2020. dec. 19. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!