Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak is vacakol a Messenger?

Másnak is vacakol a Messenger?

Figyelt kérdés
Tegnap óta nem tölti be a beceneveket, sőt nincs is már olyan opció. Nincs már elküldött képek opció ami miatt kénytelen vagyok visszapörgetni ha egy képet akarok megnézni...Képeket is nehezen tölt be. Témákat se tölt be aminek háttere van, korábban nem volt ilyen gond...Megpróbáltam újra letölteni de csak először állt helyre, ha megint megnyitom akkor megint ilyen vacak. Kinek és miért volt ez az ötlete, hogy elvegyék ezeket? A becenév opció olyan jó volt erre valami okoska kitalálta, hogy inkább ne legyen vagy mi? Ismerőseimnek is ilyen.Mi történt most, tényleg ilyen fog maradni? Nektek tetszik ez az újítás?

2020. dec. 18. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1 hete csinálja, és valószínű dolgoznak is rajta, mert már jött olyan üzenet fészbúkéktól, hogy vacakol a messenger alkalmazás, sorry.
2020. dec. 18. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Az alkalmazást én nem használom, weben mobilon egy hete hibát ír ki, csak asztali módban, az asztali webes Messenger működik.
2020. dec. 18. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Ámbár a Facebook - az EU egyre szigorodó adatvédelmi szabályozásának hatására - ki fog kapcsolni egy rakat funkciót a Messengerben és az Instagramban az európai ügyfeleknél:

[link]

de ez csak jövő héten fog megtörténni.

2020. dec. 18. 14:47
 4/10 A kérdező kommentje:

1 hete? azta nekem tegnap kezdett vacakolni.:/

meg tegnap előtt dobta fel hogy "egyes funkciók nem leseznek elérhetőek"

remélem nem fog így maradni mert ez borzalom..most nekem olyan unalmas..

2020. dec. 18. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Így éreztem magam akkor, amikor az MSN Messengert dobták, és jött helyette a mostani. Kitéptek egy darabot az online szívemből :D
2020. dec. 18. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Már múltkor is megjegyeztem hasonló kérdésre, az életnek nincs értelme messenger nélkül. :-))
2020. dec. 18. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:

#6: Vannak remek alternatívák: Signal, Telegram, Element,...

Nem mellesleg a Facebooknak van egy hibakövető rendszere:

[link]

ahol meg lehet nézni, illetve jelenteni lehet a Facebook termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos problémákat.

(#3-as voltam)

2020. dec. 18. 15:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát én is vagyok ezzel..

Mindennap messengerezek, inkább telón nyomom, mert a gépi nem igazán tetszik meg nekem kényelmesebb telón. Nekem a becenevek opció volt a legjobb, vicces vagy cuki nevek emojikkal..és erre elvették. Remélem nem véglegesen, nekem még a témák is tetszettek ezek amiknek háttere van, igaz ez nem régóta van de megtetszett és kár hogy nem tölti be, érdekes másnak betölti. Lehetne amúgy több hátteres téma szerintem mert nagyon kellemesek. Nekem most a havas tetszik a legjobban. MEg az hogy nincs elküldött képek opció...hát nem tudom aki kitalátla azt nem bosszantja hogy vissza kell pörgetnie ha egy régi képet akar megnézni? Kezdem azt hinni hogy valami bug, mert csak nem találnának ki ilyeneket...

2020. dec. 18. 15:36
 9/10 A kérdező kommentje:
7.nekem akkor is a messenger kényelmes meg ezt szoktam még évek óta...
2020. dec. 18. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:
65%

#7: Total Open Bugs: 1123

Gratulálok, csak a baj van ezzel a szörnnyel. Nyilván egy új cuccban ennek a többszöröse is előfordul, de a Facebook nem egy mai csirke.

2020. dec. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!