Gmail probléma, mi lehet ez? Megerkezett a levél? SOS
Figyelt kérdés
Küldtem egy válasz levelet egy e-mail címre, amire már rengetegszer küldtem. És ma reggel ezt írta a Gmail
A cím nem található
Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert yy cím nem található, vagy nem tud leveleket fogadni. Viszont az elkuldott levelek között meg ott van. Ilyenkor vajon tényleg nem érkezik meg a levél? Valakivel történt már ilyen?
2020. dec. 16. 14:05
1/3 anonim válasza:
Ha rendszerhiba jött vissza, akkor nem került kézbesítésre. Az elküldöttekben ugyan ott van, mert a küldési kísérlet megtörtént, de az nem érkezett már meg a nem létező címre.
2/3 A kérdező kommentje:
De hát a cím létezik, hiszen válaszlevelet írtam egy címre valakinek akivel ezerszer leveleztem. Nem értem.
2020. dec. 16. 14:44
3/3 anonim válasza:
Ő elküldte a válaszát, majd törölhette a fiókját - vagy a Google rendszere még mindig nem teljesen jó -, ezután te hiába válaszolsz egy levélre, ha már nem létezik a cím, visszapattan hibával. Teljesen irreleváns hogy előtte hányszor és mióta leveleztek, mert csak a törlés ideje számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!