NCore-on szabad mások torrentjeit felhasználva létrehozni egy sajátot?
Például, ha találok egy 720p-s magyar és egy 1080p-s angol torrentet egy sorozatból, akkor bajom lesz belőle?
Másik példa:
Van egy sorozatévad torrent, ami BluRay lemezek (lemezenként 2-3 epizóddal) másolataiból áll (egy csomó mappa, fájl, főmenü, extrák), és elég bonyolult benne tájékozódni, még BluRay lejátszóval is. De én megkeresem, melyik fájl melyik részhez tartozik, kigyűjtöm őket egy mappába, átkonvertálom őket "m2ts" formátumból "mkv"-be és, csinálok belőle egy torrentet és feltöltöm nCore-ra. Ilyet szabad?
Mások torrentjeit felhasználva szabad feltölteni, kivéve ha nem ütközik a dupe szabályzatba. Maximum onnan kitiltanak, ahonnan szeded a torrentet.
Ezt rágd át nagyon:
Azt, hogy letöltesz valamit X minőségbe és átkonvertálod Y-ra és úgy szeretnéd feltölteni, a válasz: nem szabad.
Valami hiba történhetett, hiányos az első példa.
Ezt akartam írni:
Például, ha találok nCore-on egy 720p-s magyar és egy 1080p-s angol torrentet egy sorozatból, beleteszem a magyar 720p-s hangját az 1080p-s angolba és feltöltöm nCore-ra akkor bajom lesz belőle?
És az összes torrentet nCore-ról szedném, ezt sem írtam bele.
Jól értem, hogy azt mondtad, hogy kitiltanának nCore-ról?
nCorerol biztos nem tiltanak ezért ki, ha más oldalról szeded az anyagot és megvan onnan tiltva hogy átvidd mashova, akkor onnan fognak tiltani ha rájönnek. Velem már megesett :D
Elvileg így lehet csinálni, de ittis megkell, hogy feleljen a dupe szabalyzatnak. Helyedben még ncoren is keresgelj, vagy nyiss egy topicot a fórumban végette.
Nem teljesen értem ezt a dupe szabályzatot.
Az a lényege, hogy ne legyen két ugyanolyan minőségű film vagy sorozat?
A második példámhoz mit szólsz? Azt ellenzi a dupe szabályzat?
nCore-on van az eredeti torrent, amiből kiválogatnám az epizódokat a sok fájl közül és átkonvertálnám m2ts-ből mkv fomátumba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!