Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet elmenteni a feedbro...

Hogy lehet elmenteni a feedbro Firefox kiegészítő feedjeit? több lenn

Figyelt kérdés
Szóval a feedbro nevű rss/atom olvasó kiegészítőről van szó, nekem ugyanis legalább 100 feed van berakva különböző oldalakról. Mivel újrainstallálom a windowst, ezért is kéne a dolog, mert nagy macera lenne 100 feedeket újra berakni. TEhát van valami mód az elmentésükre, hogy aztán visszamásolhassam őket az eredeti helyükre??

2020. dec. 12. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Beállításokban (fogaskerék ikon jobb felső sarokban) rögtön a tetején vannak opciók a beállítások és feedek importálására-exportálására.
2020. dec. 12. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:
ok, megtaláltam, de melyikre kell menni hogy mentse? és ha megvan, akkor melyik ami visszateszi őket a helyére?
2020. dec. 12. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Még ha nem is tudsz angolul, ezek annyira beépült szavak már a magyar nyelvbe is: importálás = behozatal (betöltés), exportálás = kivitel (mentés fájlba).

Export Feed Subscriptions (as OPML) = feliratkozások exportálása .opml fájlba

Import Feed Subscriptions (as OPML) = feliratkozások betöltése .opml fájlból

Export Rules (as JSON) = beállítások/szabályok exportálása .json fájlba

Import Rules (as JSON) = beállítások/szabályok importálása .json fájlból

2020. dec. 12. 20:22
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi! amugy ugyanugy tölti vissza őket, mármint ugyanolyan sorrendben ahogy voltak? vagy össze-vissza?
2020. dec. 12. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazt az elrendezést kapod vissza, ahogy volt.
2020. dec. 12. 20:54
 6/8 A kérdező kommentje:
látom te értesz ezekhez a dolgokhoz, esetleg még elmondanád ha tudod hogy kell a firefox könyvjelzőit is lementeni? mert abból is van pár... +++ ez már nem firefox, hanem windows 10: a témákat is le akarnám menteni, ugy hogy működjenek is, mert ha csak simán kimásolom aztán vissza, akkor még nem lesznek benne a személyre szabás-témák menüben, hanem külön kell őket betenni
2020. dec. 12. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Firefox: CTRL+SHIFT+B, a megnyíló ablakban van az importálás és mentés. A mentéssel kimented fájlba, ugyanott újratelepítés után az importálásnál visszatallózod.

A másikat nem tudom, én mindig újra beállítottam mindent. Illetve ha Microsoft fiókkal vagy bejelentkezve, elvileg ezeket szinkronizálja. Gépház/Fiókok/beállítások szinkronizálása.

2020. dec. 13. 11:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi! amugy tényleg van microsoft fiókom, tehát ha ujbol bejelentkezem, akkor ott lesznek? márha visszamásolom őket persze
2020. dec. 13. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!