Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A bejegyzéseknél megjelentetet...

A bejegyzéseknél megjelentetett idő (óra/perc) a másik időzónán belül bejegyzést író ideje vagy az én időzónám szerinti idő szerint jelenik meg nálam? Tehát ha valaki Oroszországban írt valamit, az az ő vagy az én időzónám szerint jelenik meg itthon?

Figyelt kérdés
Úgy tudom Erdélyben, Kárpátalján is van egy óra különbség a magyarországihoz képest. Ha keleten írnak egy bejegyzést Facebook-on, az idehaza kiknek időzónája szerint jelenik meg? Az ő (keleti), vagy az itteni (itthon elolvasott) magyar idő szerint?

2020. dec. 12. 13:03
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy tudom Erdélyben, Kárpátalján is van egy óra különbség a magyarországihoz képest. Ha keleten írnak egy bejegyzést Facebook-on, az idehaza kiknek időzónája szerint jelenik meg? Az ő (keleti), vagy az itteni (itthon elolvasott) magyar idő szerint?
2020. dec. 12. 13:04
 2/8 anonim válasza:
Jó kérdés. Szerintem pl a Facebooknál gondoltak erre és megoldották valahogy. Sok weboldal tudja a tartózkodási helyet így az alapján be tudja lőni hogy most nálad mennyi is az idő.
2020. dec. 12. 13:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Éppen a valahogy az ami érdekel. Adott bejegyzés esetén amit kiír megjelenési időnek az Orcakönyv nálam az az ő, vagy az én zónám szerint jelenik meg?
2020. dec. 12. 14:00
 4/8 anonim válasza:
100%
Hát nekem az egyik nővérem Angliában él és amikor kiposztol valamit nekem az írja hogy pl 5perce vagy ilyesmi, pedig ugye náluk van egy óra eltolódás Magyarországhoz képest.
2020. dec. 12. 14:10
 5/8 Alex Fly ***** válasza:
100%
Normális esetben a te gépeden a te saját időzónád szerint jeleníti meg. Attól hogy a géped a KözEI-t használja, még az időbélyegek a Neten az UT alapon vannak tárolva, amit aztán a számítógéped konvertál a beállított időzóna alapján az általad használt formátumba.
2020. dec. 12. 16:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Néha észervettem, hogy a Face-es reglapján az adott bejegyzésnek van egy megjelenési ideje, legyen pl. 8:30, aztán, ha rámegyek a konkrét bejegyzésre, akkor "a bejegyzésen belül" már más időt ír ki, ez esetben 7:30-at.

Ez például mit jelenthet szerintetek?

2020. dec. 12. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Elnéztél valamit. Mindig minden esetben a te időzónád szerint írja a dátumokat
2020. dec. 12. 17:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy már annyiszor történt ez (többszöri visszanézés esetén is), hogy nem néztem el véletlenül sem semmit! :) Mégis így van, ahogy írtam külhoni magyarjainknál.
2020. dec. 12. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!