A bejegyzéseknél megjelentetett idő (óra/perc) a másik időzónán belül bejegyzést író ideje vagy az én időzónám szerinti idő szerint jelenik meg nálam? Tehát ha valaki Oroszországban írt valamit, az az ő vagy az én időzónám szerint jelenik meg itthon?
Figyelt kérdés
Úgy tudom Erdélyben, Kárpátalján is van egy óra különbség a magyarországihoz képest. Ha keleten írnak egy bejegyzést Facebook-on, az idehaza kiknek időzónája szerint jelenik meg? Az ő (keleti), vagy az itteni (itthon elolvasott) magyar idő szerint?2020. dec. 12. 13:03
1/8 A kérdező kommentje:
Úgy tudom Erdélyben, Kárpátalján is van egy óra különbség a magyarországihoz képest. Ha keleten írnak egy bejegyzést Facebook-on, az idehaza kiknek időzónája szerint jelenik meg? Az ő (keleti), vagy az itteni (itthon elolvasott) magyar idő szerint?
2020. dec. 12. 13:04
2/8 anonim válasza:
Jó kérdés. Szerintem pl a Facebooknál gondoltak erre és megoldották valahogy. Sok weboldal tudja a tartózkodási helyet így az alapján be tudja lőni hogy most nálad mennyi is az idő.
3/8 A kérdező kommentje:
Éppen a valahogy az ami érdekel. Adott bejegyzés esetén amit kiír megjelenési időnek az Orcakönyv nálam az az ő, vagy az én zónám szerint jelenik meg?
2020. dec. 12. 14:00
4/8 anonim válasza:
Hát nekem az egyik nővérem Angliában él és amikor kiposztol valamit nekem az írja hogy pl 5perce vagy ilyesmi, pedig ugye náluk van egy óra eltolódás Magyarországhoz képest.
5/8 Alex Fly válasza:
Normális esetben a te gépeden a te saját időzónád szerint jeleníti meg. Attól hogy a géped a KözEI-t használja, még az időbélyegek a Neten az UT alapon vannak tárolva, amit aztán a számítógéped konvertál a beállított időzóna alapján az általad használt formátumba.
6/8 A kérdező kommentje:
Néha észervettem, hogy a Face-es reglapján az adott bejegyzésnek van egy megjelenési ideje, legyen pl. 8:30, aztán, ha rámegyek a konkrét bejegyzésre, akkor "a bejegyzésen belül" már más időt ír ki, ez esetben 7:30-at.
Ez például mit jelenthet szerintetek?
2020. dec. 12. 17:10
7/8 anonim válasza:
Elnéztél valamit. Mindig minden esetben a te időzónád szerint írja a dátumokat
8/8 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy már annyiszor történt ez (többszöri visszanézés esetén is), hogy nem néztem el véletlenül sem semmit! :) Mégis így van, ahogy írtam külhoni magyarjainknál.
2020. dec. 12. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!