Nincs internet. Internet megosztása iPhoneról Pc-re?
Adódott a helyzet, hogy tegnap elment délben az internet. Először úgy voltam vele, hogy majd visszajön, mert mindig vissza szokott estig. De nem így történt sőt még jelen pillanatban sincs. Nincs semmi gondom ezzel, mert az alap dolgokat a telefonomon meg tudom nézni korlátlan mobil internettel, de lenne egy nagyon fontos elintézni valóm gépen. Két kérdésem lenne:
Az első az, hogy hogyan tudnám iphoneról megosztani windows 10-es gépre usb-vel a netet, ugyanis nem wifis alaplappal rendelkezem. Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy néztem videókat, de sehogy sem hozta ki a windows az iphonet mint netet. Itt rátaláltam arra, hogy le kell tölteni az itunest gépre, hogy működjön, de azt meg net nélkül nehéz. Hogyan oldjam meg?
A másik kérdésem az az, hogy eddig UPC-s voltam de ebből kifolyólag most már vodafoneos nyár vége óta. És már minden upc-s ismerősöm kapott valami új vodafoneos boxot/routert csak én nem. Ennek lehet köze ahhoz hogy nincs net?
A válaszokat előre is köszönöm!
Na hát ez gyöngyörű.... van Mac-em is, ahhoz gond nélkül kapcsolódik ugye az iphone, de van egy win-es gépem, ahhoz nem szoktam csatlakoztatni soha, iTunes sincs rajta.
Most szórakoztam vele próbából, mert nem akartam elhinni hogy nem lehet csatlakoztatni iTunes nélkül. Hát tényleg nem
Nem kellene wifi sem és bluetooth sem a gépbe, elég lenne kábellel összekötni de kell az iTunes
vagy az: [link]
de ezt is ugye le kellene tölteni :D
Vicc....
Üdv,
köszönöm a választ, én is pont ugyanígy érzem, amúgy azóta sincs net :)
húzd ki a modemet 10 percre a konnektorból
és hívd fel a szolgáltatót!
én ennyi idő után már szoktam izélgetni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!