Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rendeltél már az alibaba pont...

Rendeltél már az alibaba pont comról konténer nagyságú eszközt?

Figyelt kérdés
Nézelődtem az alibabán és találtam egy kis mini homlokrakodó gépet. $4000-ért árulják nekem meg pont jól jönne kert és telek rendezéshez. Hogyan zajlik a szállítás? Itt door to door-t kell elképzelni, mint aliexpress-en vagy nekem kell leszervezem a trieszti kikötőtől?

2020. dec. 8. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Fuvarozó céggel. Ne engedd hogy a kínai eljuttassa triesztbe, mert rájössz hogy 6-700e Ft a szLlitas ha triesztbol ha Kínából hozatod akkor is, mivel az áru a hajón lesz és te úgyse tudod és nem is lehet neked lepakolni.

Tehát te rendeled meg itthon 4000 a gép 2500 a szállítás 6500*300 az 2 millió, és áfa még van jön rá a vámot nem tudom erre mennyi de akkor ezek alapján olyan 2.6-2.7bol áll meg.

A szállítás idén ment fel brutálisan sajna.

2020. dec. 8. 05:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Sajnos olcsóbb itthon megvenni, $8000 lenne + vám, áfa..
2020. dec. 8. 07:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ismerős a dolog. Szoktam termekeket hozatni de sok a szemét, és míg nem mész ki berúgni velük addig az árak se annyira jók. A kiírt árak meg hazugságok.

Ez szeretek Kínában lenni igy nekem nem problémás a dolog, jártam én már Sanya szigeten a tengerparton orosz és kínai partnerrel orosz népi táncot kotta részegen így nekem megéri mert kimegyek szórakozom hazajövök azt annyit elenged a kínai hogy megérte kimenni :)

2020. dec. 8. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!