Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan történhet ez meg...

Hogyan történhet ez meg YouTube-on?? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Megnéztem a magyar top 100 YouTube-ert, és a harmadiknál -(azaz mínusz) -25 millió megtekintés van az elmúlt hét napban.
2020. dec. 7. 19:10
 1/8 A kérdező kommentje:
2020. dec. 7. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom törölték pár videójukat, amin sok megtekintés volt.
2020. dec. 7. 19:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Úgy tudom a megtekintésszám megmarad akkor is ha töröl valamit.

Nem lehet hogy csalt számok miatt?

2020. dec. 7. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Az semmi, a 22.et nézd meg.
2020. dec. 7. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Dancsó híres arról, hogy privátba teszi a videóit, nehogy nyoma maradjon annak, hogy régen volt minőségi tartalma.

Ha megnézed a listában a másik mínuszos csatornát, ott egészen nulláig lett a videók száma csökkenve, valószínűleg mindent lerakott privátba.

A -25 millió megtekintés azt jelentheti, hogy az 1 héttel/hónappal ezelőtti statisztikához képest 25 millióval kevesebb a nézettség. Azaz az elmúlt 1 hónapban olyan videók kerültek eltávolításra, amik korábban 25 milliós össznézettséget hoztak.

2020. dec. 7. 19:27
 6/8 A kérdező kommentje:
22-es még durvább. De miért törlik? Hiszen pénzt hoz..
2020. dec. 9. 12:02
 7/8 A kérdező kommentje:
A második és a negyedik jön be eddig tartalomra. A harmadikat nem bánom hogy törli..nekem biztos nem kár..csak nem értem ennyi.
2020. dec. 9. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:

sokaknál voltak balhés videók, amikben betámadott valakit, aztán kellemetlen volt a visszhangja, ezért inkább leszedte, vagy csak nem teljesítenek úgy, ahogy szeretnék, nem illeszkedik egy új irányba, de az is előfordulhat, hogy pl. egy új szponzor miatt válik kellemetlenné egy régebbi videói és emiatt szedi le akár csak nem publikusra állítva, akár teljesen törölve is a videót.

az is simán előfordulhat, hogy egy zenei, vagy videó betét csak később kerül be a YouTube Content ID rendszerébe és ezért korábban nem tiltotta le, viszont egy idő után rájön a rendszer, hogy törölni kéne és emiatt törlik a videót.

2020. dec. 9. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!