Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet ezt megoldani ?

Hogyan lehet ezt megoldani ?

Figyelt kérdés

Valami űrlapkitöltő kellene nekem. A lényeg az lenne, hogy bekérjem a megrendelőim név-cím-postázási adatait. E-mail kapcsolatban vagyok velük, azaz a levélen belül ráklikkelne egy linkre, ami elindítja az űrlapkitöltőt, majd az adatokat automatikusan elküldje részemre.

Szinte ugyanaz kellene, mint egy webáruházas megrendelés esetén,de nem üzemeltetek webáruházat. Hiába kérem én, hogy ezt vagy azt az adatot írja meg email-ben, mindig valamit kihagynak. Vagy a telefonszám hiányzik, vagy a számlázási cím, és már nagyon idegesítő, hogy többször kell email-t váltanunk, mire minden adat beérkezik. Ezért lenne, jó valami űrlapkitöltő, ahol látja, hogy nincs még meg minden adat, esetleg a kitöltő ellenőrzi is, hogy minden adat ki lett e töltve és lehetőleg automatikusan el is küldje az email címemre.

#űrlap kitöltő
2020. dec. 5. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Írj előre egy űrlapot wordben és azt küldd el. Biztonságosabb és egyszerűbb is
2020. dec. 5. 18:22
 2/7 Argloss ***** válasza:
Google űrlap.
2020. dec. 5. 19:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Mielőtt belevágnék....

Ezek képesek olyanra, hogy felismerje, hogy milyen email címre küldtem ki az űrlapot és a kitöltött űrlapot visszaküldje részemre ugyanazzal az email-es név / tárgy adatokkal ?

2020. dec. 5. 19:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Na, itt mindjárt el is bukott a Google űrlap.

"A kész és megosztott űrlapok kitöltéshez nem kell feltétlenül Google fiók. Azonban van néhány funkció, amihez mégis szükséges. Például email címet adatvédelmi okokból csak olyantól tudsz kérni, aki be van jelentkezve a saját Google fiókjába."

2020. dec. 5. 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem várhatom el, hogy bejelentkezzen a Google fiókjába valaki, aki nem is tudja, hogy mi az és még egy email-t is nehézkesen tud megírni. Valami "hülye biztos" megoldás kell.
2020. dec. 5. 19:50
 6/7 Argloss ***** válasza:

A fájlfeltöltéshez kell csak belépni, az email címet bekérheted rövid szöveges válaszként is...

[link]

2020. dec. 5. 23:38
 7/7 anonim válasza:
LimeSurvey talán tud ilyet, bár amennyire tudom csak egy bizonyos szintig ingyenes, azonkívül előfizetéses.
2021. jan. 4. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!