Streameléshez elegendő 20 Mbps feltöltési sebesség?
Figyelt kérdés
Speedtesten 20 Mbps feltöltési sebességet ír, de amikor streamelek az OBS 1500-2000 kb/s-et ír és így csak NAGYON gyenge minőségi beallítások mellet megy a Full HD 30 fps-es stream 2000-es bitraten very fast esetleg fast-en. A gépem szerintem nem gyenge hozzá (i5 10400, GTX 1080 TI).
Miért szaggat a stream?
Válaszokat előre is köszönöm!
2020. nov. 29. 20:09
1/3 anonim válasza:
Az i5 pont a Full HD 30 fps-hez elég, HA nem fut semmi más. Ha játékot is futtat az a CPU, akkor már kevés.
2/3 anonim válasza:
Tesztek szerint ez a proci teljesen vállalható streamelésre, egy jó 40 százalék teljesítménytől elesel de így is többnyire bőven 60 felett marad. Nincs tapasztalatom streamelésben, a hálózati igényét megtippelni sem tudom, sry.
3/3 A kérdező kommentje:
Amennyiben ugyanazt a gépet használom streameléshez és játékhoz akkor a proci amit irtam a streamelés melett 30-50%-on megy, de amikor szaggat a stream a processzornak csak a stream rögzítése és a feltöltése a feladat mivel másik gépen megy a játék ott is bőven 60 fps felett. Hozzáteszem a youtube bufferelést írt amikor szaggat a stream 20 Mbps melett.
2020. nov. 29. 21:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!