Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hova lett a torrent az ncore-r...

Hova lett a torrent az ncore-ról, amit letöltöttem?

Figyelt kérdés

Délelőtt letöltöttem egy sorozat egy részét, majd seedben is tartottam. Most meg megnéztem, eltűnt az ncore-ról a torrent. A torrent kliensben meg pirossal van kiemelve. Mi történhetett? Törölték a torrentet az ncore-ról?

Azt azért megjegyezném, hogy ez 4K verzió volt, FHD-ban meg HD-ban továbbra is fent van.

Esetleg én megpróbáljam vissza feltölteni?

2020. nov. 29. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

törölték

a menüsév alatt jobbra fent vannak a kis ikonok, ott van egy felkiáltójel, Torrentek naplózása. Itt keresd meg és meglátod miért törölték.

Ha szabályszegés miatt törölték akkor nem biztos, hogy neked vissza kéne tölteni, mert megint le fogják szedni és a valagadba rúgnak :D

2020. nov. 29. 01:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Aha, kösz, nem tudtam, hogy van ilyen.

Nekem ezt írja ki:

" Ok: tiltott anyag (Fake: Képernyő felvétel)" Én megnéztem a részt de nekem nem tűnt képernyőfelvételnek egyáltalán.

2020. nov. 29. 01:18
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

passz....

akkor a modi biztos ráült véletlenül a bal heréjére és fájdalmában eltorzult arccal, bosszúszomjasan letörölt néhány torrentet... :D

2020. nov. 29. 01:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én értelmezésemben ez az indok azt jelenti, hogy tiltott anyag volt, amihez fake mintaképeket töltöttök fel, gondolom, hogy így álcázzák.
2020. nov. 29. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!