Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Game streamingben, játékos...

Game streamingben, játékos videókban mit élveztek?

Figyelt kérdés

Szeretném megérteni, hogy akik game streaming videókat néznek akár élőben, akár felvételről, azok miért szeretik az ilyeneket, mit élveznek benne?

Nem kötekedni akarok, csak megérteni a jelenséget. Én játszani se nagyon szoktam, de azt néha igen. Viszont annak nem sok értelmét látom, hogy azt nézzem, hogy mások hogyan játszanak.

Egy párszor néztem már ilyen videókat, de engem nem igazán kötnek le. Ha egy játékra kíváncsi vagyok, akkor megnézek azt bemutató videókat, ami kicsit olyan, mint egy filmajánló. De hogy mások játékát nézzem, az érthetetlen számomra.

2020. nov. 26. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokaknak nincs pénze megvenni az AAA premier játékokat 60-70 euróért, vagy nincs olyan gépük ami élvezhetően futtatja a játékot.

A másik pedig a streamelő játékos személyisége mint hozzáadott tartalom, amitől még szórakoztatóbb lehet amit néznek.

2020. nov. 26. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy párhuzam: aki focimeccset néz, az mit élvez benne? Hiszen a legtöbben még focizni sem szoktak.
2020. nov. 26. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sztori alapú játékokat szoktam nezni. S hogy miért? Mert csóró vagyok...
2020. nov. 26. 19:56
 4/4 anonim válasza:
A véleményem ugyanaz mint az első válaszadóé. Nekem nincsen túl erős gépem ezért gyakran nézek ilyen jellegű videókat. Így megismerek új játékokat,és sok tartalomgyártónak tetszik a hozzáadott értéke.
2020. nov. 30. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!