Game streamingben, játékos videókban mit élveztek?
Szeretném megérteni, hogy akik game streaming videókat néznek akár élőben, akár felvételről, azok miért szeretik az ilyeneket, mit élveznek benne?
Nem kötekedni akarok, csak megérteni a jelenséget. Én játszani se nagyon szoktam, de azt néha igen. Viszont annak nem sok értelmét látom, hogy azt nézzem, hogy mások hogyan játszanak.
Egy párszor néztem már ilyen videókat, de engem nem igazán kötnek le. Ha egy játékra kíváncsi vagyok, akkor megnézek azt bemutató videókat, ami kicsit olyan, mint egy filmajánló. De hogy mások játékát nézzem, az érthetetlen számomra.
Sokaknak nincs pénze megvenni az AAA premier játékokat 60-70 euróért, vagy nincs olyan gépük ami élvezhetően futtatja a játékot.
A másik pedig a streamelő játékos személyisége mint hozzáadott tartalom, amitől még szórakoztatóbb lehet amit néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!