Számotokra miért jó, mi haszna van a vlogolásnak? (akár ti, akár más csinálja)
Akár ti magatok csináltok vlogot, akár másokét nézitek, kíváncsi vagyok, hogy miért tartjátok jónak, mi hasznát látjátok saját magatok és mások számára, miért jó nektek egy vlog?
Ne feltételezéseket írjatok, hogy mit gondoltok másokról, mindenki magából induljon ki és a saját álláspontját írja le!
Mindenki véleménye érdekel, de első sorban a pozitív véleményekre vagyok kíváncsi, nem a vloggerek és nézőik kritizálása. Koncentráljunk a hasznos dolgokra! Kérlek mindenképp írjátok le, hogy ti csináltok-e vlogot, vagy csak nézitek másokét, hogy a megosztott véleményt könnyebb legyen értelmezni. Esetleg akár nemet és kort is írhattok.
Szimplán szórakozásból nézem.
Nem vetem el az ötletét hogy valaha csináljak, de jelenleg nincs semmi érdekes az életemben, ami indokolná hogy vlogoljak róla.
Nos, én nem vagyok egy nagy rajongója a vlogoknak, viszont van egy külföldi vlogger, akire teljesen rákattantam. Azért szeretem nézni, mert olyan dolgokkal foglalkozik, amiket én is szeretek, hasonló dolgokat élt át az életben, mint én, és a stílusa egy az egyben az enyém. Szeretem, mert tetszenek a dolgai, és egy kicsit én is bele tudom élni magam a helyzetébe.
Én nem vlogolok, bár őszintén szólva nagyon sokszor eszembe jutott az évek alatt, hogy nem lenne rossz ötlet, csak nincs hozzá önbizalmam. Valahol az is visszatart egyébként, hogy már annyi vlog létezik, minek még egy.
24/L
#2 talán pont azért lenne érdemes megpróbálnod (akár nem nyilvánosan, csak magadnak, vagy akár publikálva, úgysem látja magától olyan sok ember, csak akiknek te megmutatod, főleg eleinte), hogy megjöjjön az önbizalmad, hogy te is meg tudod csinálni, gyakorold a szereplést, kamerába beszélést, gondolatok rendezését, prezentálását, videó szerkesztést.
az önmbizalom félreértelmezett dolog. nem a helyes sorrend fordított. nem akkor kell valamit csinálni, ha van önbizalmad hozzá, hanem azért kell csinálni, hogy megjöjjön az önbizalmad abban a dologban. így tanulsz új dolgokat.
a legtöbb dologbban azért nincs önbizalma az embernek, mert nem csinálja elget, így amikor megpróbálja, tapasztalat, gyakorlat és rutin hiányában rosszul sikerül és ez elveszi a kedvét (önbizalmát?) az újrapróbálkozástól.
a siker, eredmények és az önbizalom is a gyakorlattól jönnek meg. attól, hogy nem először, nem másodjára próbálsz valamit, hanem sokadszor csinálod, már jól megy, ezért tudod, hogy menni fog, hiszen már begyakoroltad. viszont gyakorlatod és önbizalmad is csak abban lehet majd egyszer, amit valamikor még gyakorlat és önbizalom nélkül elkezdtél csinálni.
Szia!
Én 1 éve elkezdtem vlogolni.Mivel érdekel és szeretem a csillagászatot, így azzal kapcsolatos videókat készítek. Szeretem csinálni.
Másokét is nézem, fel is iratkoztam azokra akikre érdemes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!