Mennyi bevételem lehet adsenseből, ha az oldalaimat napi ~30 ezren nézik?
A havi átlag oldalletöltés 900 ezer és 1,1 millió között van 3 oldalon elosztva (1 játék, 2 politikai hírekkel foglalkozik) és a forgalom 95%-a Magyarországról és a környékről jön.
A google hivatalos kalkulátora az európai régióra 1 millió havi oldalletöltésre évi 50 ezer dollárt ír, de ez gondolom csak best case scenario és ez a valóságban jóval kevesebb, főleg hogy egy csoportba sorolják kelet és nyugat Európát.
A kérdés az, hogy mennyivel?
Nekem 140.000 oldalmegtekintésem van. Kemény 13 ezer Ft :) mondjuk szar blogspot oldal erre nem nem ad sokat az Adsense. Főleg hogy googlehoz tulajdona a blogger.
Váltani fogok wordpressre ennek a 140 ezer megtekintésnek kellene 60-70 ezernek lennie
Valaki tudna segíteni az Ads törlésében?
Régebben már regisztráltam és most csináltam egy újat. Viszont kettőt nem enged használni és ezért megszeretném szüntetni a régit, viszont nem tudom hogy kell.
Próbáltam a súgónál de nem sokra jutottam vele.
Ahol azt írta hogy meg kell szüntetni nem volt ott az az opció, annyit írt hogy elöbb le kell állítani a kampányt viszont nincs aktív kampányom sőt semmilyen mivel már nem használtam egy ideje.
A segítséget előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!