A Facebook mi a fenének értesíti az ismerőseimet arról, hogy ha kommentelek valamihez?
Többször is megesett az utóbbi hónapokban, hogy valamihez kommenteltem, és amikor ismerőseimmel találkoztam, akkor reflektáltak a dologra, volt hogy negatív értelemben. És még nevetve meg is jegyezték, hogy "Mit gondoltál? A Facebookon bármit csinálsz, előttünk nem marad titokban." Csak szerintem privát szférába gázolás ez az oldal részéről? Mert még ha csak azokról a kommentekről küldene értesítést, amiket olyan csoportokban teszek, amiknek az adott ismerőseim is a tagjai, az még hagyján lenne, de persze azt sem fogadnám el feltétel nélkül. De ha egy olyan csoportban kommentelek, aminek egy ismerősöm se tagja, arról mégis minek kell nekik tudniuk?
A zárt csoportok nyilván kivételek, ezt tudom, de nyílt csoportnál is illene legalább egy beállítási lehetőség, hogy a kommenteléseim ne menjenek el értesítésben országnak-világnak. Mégis mit tegyek? Állítsam be egyenként minden ismerősömet korlátozottra? Azt meg nem akarom, mert a megosztásaikat látni akarom ilyen-olyan okokból, és nyilván ők is lássák az enyémeket. De a kommentelés privát dolog kellene, hogy legyen, még ha egy csoportban is vagyunk.
Ilyet csak az AMD-seknél csinál...csak szólok!
Még nem késő átállni az Intel-ligensek oldalára!!
Szponziii!
Nem tudom miért dobta fel ezt a régi kérdést, de akkor már válaszolok rá, mert unatkozom... :D
A megoldás az, hogy csinálsz egy második profilt, ahol nincsenek fenn az ismerőseid és arról a profilról írod ki a gondolataidat amiket nem mersz vállalni az ismerőseid előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!