Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon nem találok egy...

Facebookon nem találok egy személyt, hogy találatom meg?

Figyelt kérdés

Helló.

Nem rég beszélgettem egy sráccal facebookon akivel badoon ismerkedtem meg, egy ideig furán viselkedett ezért letiltottam, de nem szerepel a tiltottaknál sehol. Sőt hiába írom be a keresőbe a nevét ki ad belőle több 100-at. pedig emlékszem a nevére és a profilképére is mert mondta sosem változtatja meg. Lehet hogy ő is tiltott? Szeretnék neki írni megint, de lehetetlen megtalálnom. Badoon meg elvileg nincs konkrét keresés, pedig ott könnyebb lenne.

2020. nov. 19. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy ő is letiltott akkor nem látod sehol.
2020. nov. 19. 18:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Na most sikerült! gmailemben elvoltak mentvea messengeres értesítéesek és megtaláltam ott :D. csak kérdés visszaír e. de ő az tuti! minden egyezik, nem tiltott
2020. nov. 19. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!