Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol tudok panaszlevelet írni...

Hol tudok panaszlevelet írni a facebooknak?

Figyelt kérdés
Feltörték az egyik facebook oldalamat és fizetős hirdetéseket adtak fel a nevemben, valamennyi tartozást is felhalmozva ezzel a facebook felé.

2020. nov. 17. 00:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Van postai címük:

Facebook Ireland Ltd.

4 Grand Canal Square

Grand Canal Harbour

Dublin 2 Ireland

2020. nov. 17. 00:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Kösöznöm, de elketronikus formában hogyan lehet? Hol találom meg azt a funkciót? Utána néztem neten, de nem találtam sehol. Pedig léteznek panasz űrlapok a facebook menürendszerében, de sokszor elrejtik őket hogy ne tudjon akárki minden hülyeség miatt írni nekik.
2020. nov. 17. 00:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha sérült a fiókod biztonsága, itt tudod jelezni:

[link]

2020. nov. 17. 01:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Itt csak ellenőrizni tudom hogy milyen nem általam generált változások történtek a személyes profilomon és meg tudom változtatni a jelszavam ami már megtörtént. De a hirdetések feladása egy általam kezelt facebook oldal nevében történt. Ezen a linken keresztül nem lehet panaszt tenni.
2020. nov. 17. 01:50
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
leszarják.
2020. nov. 17. 07:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem. Hanem hogy hol találom azt a funkciót ahol ez ügyben panaszt lehet tenni.
2020. nov. 17. 09:19
 7/9 BeefEater ***** válasza:
Ha feltörték a fiókod az bűncselekmény, a rendőrség foglalkozik vele, ott tudod jelezni. Onnantól nekik már tudniuk kellene, hogy hogyan tovább.
2020. nov. 17. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:

@BeefEater

Felveszik a feljelentést, pár hétig tologatják az ügy papírjait, aztán elkövető hiányában lezárják a nyomozást.

2020. nov. 17. 15:51
 9/9 BeefEater ***** válasza:
#8 ha így jártál érdekelnének a részletek.
2020. nov. 17. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!