Mennyi pénzt érdemes a Facebook hirdetésekre rááldozni? Ezért az elköltött összegért hány oldalkedvelés lenne a jó arány? Többi lent.
Időtöltés gyanánt hoztam létre az oldalamat, nyilván nem keresek vele, csak írogatok, szeretem a pozitív visszajelzéseket.
Úgy voltam vele, hogyha senki nem reagál rá, akkor abbahagyom a költekezést, de nem tudtam leállni. 10 hónap alatt 115-120 ezer forintom ment el oldalhirdetésre, illetve bejegyzéskiemelésekre.
Ennyi összegért cserébe szerintetek mennyi követő/oldalkedvelés számít jónak?
Nem szeretem szórni a pénzt, így kissé bizonytalan vagyok, hogy megérte-e hirdetnem.
1# Annyi lehetőség létezik pénzkidobásra a világon...
Ebből az összegből valaki telefont vesz vagy új laptopot. Számomra pedig az a pénzkidobás, inkább használom a 6 évvel ezelőtt vásárolt cuccaimat, és arra költöm el a pénzemet, ami valóban leköt. Cigizhetnék is, vagy vehetnék minden héten új ruhát. Egyikkel sem élek.
Ezt választottam.
3# Az elhatározás már megvolt, és az első követők is. A kérdésem arra irányult, hogy 115 ezer forintból mennyi követő/kedvelő számít jónak.
Egyébként nem szeretném, hogy egy nyereményjátékról legyen ismert az oldal, csak és kizárólag művészet található ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!