Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik internetes szélriasztás?

Létezik internetes szélriasztás?

Figyelt kérdés
Olyan weboldalra gondoltam, ahol be lehet állítani értesítést, ha a területen bizonyos sebességű szél fúj.
2020. nov. 11. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amerikában van hagyománya a tornádó riasztásnak..
2020. nov. 11. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

pl. Mobil applikációba lehet ilyet csinálni ha még olyan nem lenne aminél te állíthatod be a szél erősségét.

X percenként megnézi milyen aktuális mérési adatok vannak (figyelt helyen, majd annak értéke alapján Push értesítést küld ha szükséges)

2020. nov. 11. 11:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Találtam egyet, bár még nem jöttem rá, hogy lehet értesítést beállítani. Kösz mindenkinek.

[link]

2020. nov. 11. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Fent a keresőbe megkeresed hozzád legközelebbi pontot.

Elsőnek kapsz egy listát, a környező helyekről.

Ha meg van a vállasztott adatlap, akkor olyan sárga mint a felső menüben, lesz fehérrel egy "WiFi" jel (nem tudom miért ez lett), desktopon "alert" felirat is van mellé.

Ott tudod felvenni, bejelentkezés után.

Ingyenesen 30 / hó amit kapsz.

2020. nov. 11. 13:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült, köszönöm a segítséget! Beállítottam egy riasztást, meglátjuk, hogy működik-e.
2020. nov. 11. 14:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Kaptam egy ilyet:

Forecast for EW4670 Budapest HU

Quicklook (kph)

3p 6SE

4p 7SE

5p 7SE

6p 8SE

7p 9SE

8p 8ESE

9p 6ESE

more data

Increase limit.

Rendkívül informatív... :)

2020. nov. 11. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!