Létrehoztam egy űrlapos hirdetést Facebookon. (További érdeklődők keresése.) Hol találom a kitöltött űrlapokat?
Gyakorlatilag végigböngésztem a Facebookon, a Facebook hirdetéskezelőben és a Facebook business-ben az összes oldalt, és maximum csak xls-ben vagy csv-ben tudom letölteni őket, de ott egy nem szerepel, amit maga a facebook mutat a statisztikában.
Eddig elvileg van két érdeklődőm, de az egyikre a statisztika úgy hivatkozik, hogy érdeklődő, a másikra meg úgy, hogy érdeklődő(űrlap). Mi a különbség a kettő között? A másodikat egyébként nem is látom sehol.
Szőrnyen átláthatatlan ez a felület. Látszik, hogy lényegében nincs konkurenciájuk, nagyon nem kell megerőltetniük magukat...
Na végre megtaláltam. Ott van, hogy:
Megnyitod a saját Facebook csatornádat.
Bal oldalon közzétételi eszközök
Szintén ban oldalon űrlaptár
Nincs felület, amin meg tudod nyitni, csak letölteni lehet őket xlsx-ben és csv-ben, meg tudsz CRM rendszert csatolni.
Az azért mondjuk beszédes, hogy a Facebook szerint az űrlap egy közzétételi eszköz. Egy klp fs ez a rendszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!