Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A legtöbb torrentoldalon...

A legtöbb torrentoldalon miért csak 1-2 hónapig érhetők el a feltöltött anyagok?

Figyelt kérdés
Letölti a cuccokat 40-70 ember, de már reseedet sem lehet kérni, mert nincs kitől, pedig májusban, augusztusban lettek feltöltve...
2020. nov. 6. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Egész pontosan milyen torrentoldalakról beszélsz?

A bárki számára elérhetőknél, ahol nincs seedkötelezettség mégis mire számítasz?

2020. nov. 6. 18:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Annyi azért lehetne a letöltőkben, hogy nem lépnek le egyből.
2020. nov. 6. 19:07
 3/10 A kérdező kommentje:
A seedkötelezettség nettó egy és három nap közötti.
2020. nov. 6. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

2

Benned is lehetne akkor annyi, hogy veszel nekem egy kis tárhelyet. :)

Gépre elférne még pár TB, meg egy 256 GB-os telefon is jó lenne. Én max könyveket tudok sokáig seed-ben tartani.

2020. nov. 6. 19:13
 5/10 P.O.C. ***** válasza:
100%

Torrent oldal és torrent függő. Komolyabb felhasználó bázisú torrent oldalon több évet is meg szokott élni egy torrent. Meg függ attól is, mennyire népszerű a torrent. Ha olyan, amire viszonylag kevés embernek van szüksége, az a kevés aki letölti, miután vissza seed -elte törli is a listából.

Én amúgy viszonylag kevés torrentet töltök fel, de amit mégis, minimum 1 évig is seed -elem. Viszont nem minden feltöltő ilyen lelkiismeretes.

2020. nov. 6. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már nem, annyira para dolog benthagyni a torrentet, én se értem. 2010-ben még én is töröltem, mert volt vagy 1 megás netem, de most meg 100 van, pont elfér a háttérben futó torrenten a seed és a letöltés is. Nekem most 12 torrent van bent, amit seedelek, igaz ncore-ról és a legrégebbi 8 hónapos.
2020. nov. 6. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
piratebay-en evekkel ezelott feltoltott cuccok is siman fent vannak meg, ncore-on es bithumen-en is eleg sokaig seedelnek. En is seedelek amig van leecher, de ha hetekig senkit se erdekel, torlom. Bocs', de nincs vegtelen tarhelyem...
2020. nov. 6. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
2020-ban legit még a torrentoldal ? Ne már gyerekek...:D Mikor valaki egy pár euro-s gamet is torrentezik mert annyi nincs benne hogy legalább azt megvegye.
2020. nov. 17. 11:00
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
#8: gondolom fel se merult benned, hogy olyan sorozatokat tolt le az ember, amit Magyarorszagon hirbol se ismernek (pedig eleg jo). Amugy a 'par euros' jatek az inkabb a 60+ euros...
2020. nov. 17. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 Olyan nem lesz a földön hogy a fizetős anyag legyőzi az ingyeneset.
2020. nov. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!