Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítség, egy weboldal nem...

Segítség, egy weboldal nem hagy békén. Tök mindegy milyen oldalt nyitok meg, minden 2. alkalommal ez a bizonyos oldal nyílik meg, valami tabletta reklám ez, emg villog hogy vegyem meg. Hogy szabaduljak meg tőle?

Figyelt kérdés
Chrome böngésző. Az állatorvos weboldalát akarom emgnyitni akkor is ez jön elő, ha az egyetem oldalát, akkor is ez. valami tyblk.info oldal. Hogyan lehet letiltani?

2020. nov. 5. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Megnyomod a CTRL + H billentyűkombinációt. Bal oldalt rákattintasz a "Böngészési adatok törlése" fülre. Időszaknak beállítod azt, hogy "Mindenkori", alatta kipipálgatsz mindent, majd ezután katt az "Adatok törlése" opcióra.

Készen vagyunk.

2020. nov. 5. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
#1 dehogy vagy készen bármivel is, a bővítmények között kell körülnézni.
2020. nov. 5. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első két válaszoló tippjén kívül érdemes lehet még egy Malwarebytes-t lefuttatni, valószínűleg valami felmászott a gépedre, aminek nem kéne ott lennie.
2020. nov. 5. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam mindent amit javasoltatok, egyenlőre úgy néz ki megoldódott, köszi :)
2020. nov. 5. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy mi okozta a problémát, és hogy szűnt meg? Köszönöm.
2020. nov. 5. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
2020. nov. 6. 00:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Töröltem az előzményeket, és a böngésző beállításokat, utána lekopott. Malware nem talált semmit, bővítményeknél sem volt semmi fura.
2020. nov. 6. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!