Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok megosztani...

Miért nem tudok megosztani videókat YouTube-ról Facebookra?

Figyelt kérdés

Arra lettem figyelmes, hogy az összes megosztott YT videó posztja törlődött a profilomról... Aztán mikor megakartam osztani egy újat, már ez az üzenet fogadott: "Az alkalmazás nincs beállítva: Ez egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, amelyhez nincs hozzáférési jogosultságod. Jelentkezz be regisztrált tesztelőként, vagy kérj engedélyt az alkalmazás valamelyik adminisztrátorától.".

Megkérdeztem egy ismerősömet, neki működik... Mi történhetett nálam hirtelen?!

2020. nov. 4. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Írj a Facebooknak vagy várd ki, amíg megcsinálják. Nem hiszem, hogy nálad van a probléma, ha minden posztod törlődött. Másokét látod?
2020. nov. 5. 06:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Másokét látom, igen... És mára sem oldódott meg a gond, ugyanúgy errort ír, ha megosztani akarok onnan. :/

De pl. 24.hu-ról engedi..

2020. nov. 5. 13:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki helyrejött, és a posztok is visszakerültek. :D
2020. nov. 6. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!