Melyik oldalt lehetne használni virtuális party közvetítéséhez ?
Valamilyen konferenciabeszélgetést megvalósítani képes, videó-/hangcsevegést is biztosítani tudó alkalmazás kell - lehetőleg olyat, ahol a felek szerver bevonása nélkül (szerver maximum a felek egymásra találásához kelljenek), közvetlenül végponttól-végpontig titkosítottam (hogy harmadik fél ne avatkozhasson be a beszélgetésbe, pláne ne szerzői jog sértése miatt) cseveghetnek.
Ilyesmi lehetne a Zoom (sajnos az ingyenes változata időkorlátos), a Jitsi Meet, az element.io
Köszöntem ! :)
Esetleg még lenne egy opció, de nem tudom, ki mennyire jártas. Esetleg még kérdezősködök másfele is. Legutóbbi ilyen Virtuál Party alkalmával ugye ki lettünk dobva FB-rol, nyílván SZ.J.S. miatt, viszont azt egy Page-röl kezdeményeztük. Viszont, ha zárt csoportban tennénk, elvileg hogy az nem lenne publikus, elvileg nem kellene tíltsák, vagy ?!? Tudtok erröl valamit ? Tettem egy próbát aminap(Igaz egy teszt csoportban, amibe 2en vagyunk), és nem történt semmi, vagy csak egy adott tag szám után figyelnek jobban oda a csoportra, illetve arra, amit esetleg közvetít ?
"Viszont, ha zárt csoportban tennénk, elvileg hogy az nem lenne publikus, elvileg nem kellene tíltsák"
Lényegtelen, hogy publikus-e vagy sem. A Facebook figyeli a zárt csoportokat is - egyrészt mert az adataidból gazdagodik, másrészt így akarja elkerülni a szerzői jogsértések miatti hercehurcákat.
Ha annyira szerzői (vagy bármilyen más) jogot sértő tartalmakkal operálnál, vagy egyáltalán félted a privát szférádat, kerüld az ilyen amerikai gigavállalatok (Facebook, Google, Microsoft,...) titkosítatlan, megfigyelő platformjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!