Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook kamu profil készítése?

Facebook kamu profil készítése?

Figyelt kérdés
Sokat írtam egy csoportba ahova nem merek már írni, nehogy kombináljanak vagy rossz előítéleteket írjanak rólam, mert sokszor kitettem bejegyzésekbe, hogy ilyen meg olyan cicát keresnék egy cica csoportban. Szeretnék új facebook profilt készíteni, más névvel. Lehet ilyet csinálni? Vezeték meg keresztnévhez mik kerüljenek, hogy ne legyen annyira kamu meg mégis legyen benne a nevem. Profilképnek jó ha nem magamat rakom ki, hanem valami virágot vagy akármit ami nem jellemez engem? Facebook mennyire ellenőrzi vagy törli azokat a profilokat amik nem posztolnak, írnak semmit? Valaki csinált már ilyet? Semmi rossz szándék nincs bennem, csak nem akarom hogy kombinálni kezdjenek a posztom alatt, hülyeségeket írjanak rólam ami megtörtént.

2020. nov. 1. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Nekem 10 eve kamuprofilom van, de nem, vagyis alig hasznalom a facebookot. Sem kepem, se kommentem, sem bejegyzesem sincs. Eddig még nem törölték.
2020. nov. 1. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:

akkor jó :)

milyen nevet alkalmas választani ami nem kamus de mégis nem sugalja hoygén vagyok :D.

2020. nov. 1. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
John Smith
2020. nov. 1. 21:18
 4/7 A kérdező kommentje:
női nevet ha lehet és magyart :)
2020. nov. 1. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehetsz ennyire fantáziatlan! Benedek Mónika pl. most ez jutott eszembe, de variálhatod hátha ihletet kapsz.
2020. nov. 1. 22:24
 6/7 A kérdező kommentje:

bocs ha nincs fantáziam :D...

amúgy már megcsináltam :) de köszii

2020. nov. 2. 00:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Énis szeretnék nagyon valósnak tűnő kamu profilt csinálni. Ebben szeretnék segítséget kérni! Vagy esetleg hogyan tudok már létező kamu profilba belépni?
2020. nov. 9. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!