Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kötötték ilyen szigorú...

Miért kötötték ilyen szigorú feltételekhez az ncore meghívó küldését?

Figyelt kérdés
Tudom hogyan működik a dolog (meghívó felelőséggel tartozik a meghívottjáért stb...). Azt nem értem, hogy miért jó az, ha nehéz regisztrálni az oldalra és kevesebb a felhasználó, mint mondjuk 5 évvel ezelőtt?

2020. nov. 1. 01:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az emberek odafigyelnek arra hogy betartsák a szabályokat mert tudják hogy nehéz visszakerülni. Azért akarsz ncore ra kerülni mert jól működik - ezért működik jól. Rengeteg felhasználó van és mindent seedelnek, 2005 novemberi az első torrent, és azokat is seedeli 13-135 ember ebben a pillanatban(vasárnap éjjel fél kettőkor). Úgy állítod be mintha alig lennének már az oldalon, de ez távolról sem így van.
2020. nov. 1. 01:30
 2/6 P.O.C. ***** válasza:
100%

Nem csak az nCore -on vagyok fent, így 100% -ig alá tudom támasztani amit az előző mond. Sokszor jártam úgy, hogy x általgos torrent oldalon van mondjuk egy régebbi torrentnél -amit le szeretnél tölteni- (elvileg) 10 aktív seed -er. Mégis egy fél napig kínlódik, mire letölti. Ugyan ez nCore: 3 aktív seed -er, és teljes sáv szélességgel tölt, 3 perc alatt lejön.

Nem kell sok felhasználó, hogy egy torrent oldal jól működjön. Elég kevesebb csak becsületesen lelkiismeretesen seed -eljen.

2020. nov. 1. 06:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Minél nehezebb bekerülni, annál nagyobb értéke van a tagságnak, bekerülés után pedig annál jobb becsülik meg a helyzetet. Egy olyan oldal ahol szabad a regisztráció és ki-be lehet járkálni, sokkal többen veszik lazán a szabályokat, hiszen a legrosszabb, ami történhet, hogy tiltás után vissza kell regisztrálni.

Emellett pedig minél nehezebb bejutni egy oldalra és minél türelmetlenebbek vagy sóvárgóbbak az emberek, úgy nyílik meg a hajlandóság arra hogy akár fizessenek érte, így ez egy bevételi lehetőség is. A meghívás is olyan, hogy vagy irtó magasan van a léc amit meg kell ugrani, vagy fizess.

2020. nov. 1. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ncore a legjobb torrent oldal, ami létezik magyarországon. Ehhez tényleg jó felhasználói közösség kell, megfelelő háttér támogatással együtt. Ha mindenkit engednének szabályok nélkül regisztrálni, szankciók nélkül, akkor csak káosz lenne belőle. Nem győznék ellenőrizni a torrentek minőségét sem.

Igazából tényleg kevesebben vannak már rajta, kevésbé aktívan. Vagyis én is kevésbé használom. Az az idő elmúlt számomra, hogy teljes albumokat, játékokat, programokat onnan szedjek le.

Van Spotify, steam, yt, netflix és HBO go már elérhető áron. Illetve filmkölcsönzés tv szolgáltatóknál.

2020. nov. 1. 09:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért hogy 100X gondold át hogy kit hívsz meg. És az ne egy seed elől lelépegető ember legyen hanem normális.

Ha mindenki betudna kerülni az katasztrófához vezetne. Lenne egy 10% mondjuk aki betartaná a szabályokat és vissza osztaná a cuccokat meg lenne egy 90 aki le...ná.

Az elite rangnál se véletlenül van meg az a jogosultság hogy csak onnan tudsz meghívni embert, és ez csak 46 ezer a 600-ból. Összeadva a többit ez a jogosultsága 50 pár ezer embernek van meg összesen.

Akik mind normális visszaosztok.

Tetszik érteni.

2020. nov. 27. 11:23
 6/6 anonim válasza:
Valaki engem is meghivhatna. Régebben már voltam fent és betartottam a dolgokat de megszűnt a fiokom viszont szeretnék egy újat
2020. dec. 18. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!