Milyen lépéseket tehetek egy zaklató megállításában?
Figyelt kérdés
Sajnos sikerült egy engem zaklató embert közel engednem magamhoz. Minden platformon felkeres és rám ír annak ellenére hogy kértem hogy hagyjon békén. Ahol lehetett ott jelentettem, de félek ez nem biztos hogy elég.2020. okt. 31. 20:57
2/3 A kérdező kommentje:
Már mindenhol tiltottam és ahol lehetett ott jelentettem is a zaklatást. Mindennapi platformokon, félek ha elmondom tudja hogy én vagyok az.
2020. okt. 31. 21:21
3/3 pappgr válasza:
Sajnálom, nem vagyok benn biztos, hogy teljes mértékben értem, hogy mire gondolsz azzal hogy "félek ha elmondom tidja én vagyok az", pontosítanál kérlek. Jól tetted, hogy letiltottad és jelentetted mindenhol, ha úgy érzed nem csak az interneten zaklatna, hanem a valóságban is, akkor tedd a következőt. Ha kiskoró vagy akkor szólj a szüleidnek, ellenkező esetben, vagy más körülmények miatt nem tudsz / akarsz akkor egy hovatalos személynek, tanár, rendőrség. A legrosszabb dolog amit tehetsz ebben az esetben az, hogy nem szólsz senkinek. Még ha fenyeget is, az a legrosszabb ha egyedül vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!