Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Konkrétan semmi nem megy a...

Konkrétan semmi nem megy a windows 10-en.valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hónapja win 10c megy a gépen. Majd ma, internetet nem észlel, tehát a beállításoknál kettő vonal, köztük kisebb vonalak vannak az internetnél. Szintén a fifa sem indul, nem érzékeli a pendriveokat, és még hang sincsen. Szerintem valami nagy gond lehet itt az op rendszerrel. Valamint driver frissítést sem tud megcsinálni, alaphelyzetbe sem tudja magát visszatenni.

2020. okt. 28. 23:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az szerintem nem lesz jó neki. De még az eszközkezelőt is le tudod egyébként csekkolni, hátha hibádzik valamelyik hardver driverja.
2020. okt. 29. 00:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Jártam már az eszközkezelőben. Nem engedi telepíteni a drivert sem.
2020. okt. 29. 00:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor ez újratelepítés lesz. Nem gyári visszaállítással, hanem tisztán pendriveról vagy cd-ről. Ha frissen telepítve sem enged drivert telepíteni, elkezdenék gyanakodni hardveres problémákra.
2020. okt. 29. 00:28
 14/16 A kérdező kommentje:

13, Ez a gép jelenleg a tesómé, jöttem megcsinálni. Több napja szenvedek, 40km-re vagyok otthonról, ahol van a gépem, amin mindent meg tudok csinálni, pendrive, stb. Végén hozzáfértem egy laptophoz, ahol nem megy a .NET framework,nem tudom megcsinálni a pendriveot. Majd jött s frissítés. Se net, se hang, alig meg. Nem enged drivert frissíteni, nem engedi alaphelyzetbe tenni magát. Tanácstalan vagyok, fáradt, és ideges egyben. Lehet inkább lefekszem, holnap megyek haza. Semmi ötletem nincs. Sajnos feladom. 3. Napja fejtem a problémát, sehova nem jutottam.

Ahogy törlöm a frissítést teszi vissza bekapcsolásnál, nem lehet törölni. Hazamegyek, megcsinálom a pendriveot, majd amikor jövök legközelebb, megoldom. Köszi szépen a segítséget!

2020. okt. 29. 00:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Formázd át más formátumokba a pendriveot, lehet valamelyiket felismeri. Telefont usb-n keresztül sem ismer fel? Ha igen, letölthetsz a telefonra egy offline driver frissítőt, amit átmásolsz a gépre.
2020. okt. 29. 04:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Csökkentett módban próbáltad már?
2020. okt. 29. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!