Gepigeny.hu-n hogy tudom megnézni listában, hogy milyen játékok futnak a gépemen?
Figyelt kérdés
Regisztráltam a gepigeny.hu-ra, majd megadtam a gépem adatatit, el is mentettem őket. A kérdésem az, hogy hogyan tudok megjeleníteni egy listát a játékokról, amik futnának a gépemen?2020. okt. 27. 16:14
1/1 anonim válasza:
Kijelenthető, hogy a mai gépigények jelentős része kamu így nem sok értelme van. a legjobb megoldás, hogy youtube-on rákeresel pl így "játék neve + cpu név + gpu benchmark" :) azokban a tesztekben bízhatsz, habár még is sem teljesen valós mivel a rogzító program nagyon letudja terhelni a régebbi gépeket. szóval, ha látód h 25fps-el megy x játék akkor felvétel nélkül biztos megvan a 30fps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!