Mi lehet az oka, hogy a Samsung Galaxy mobil telefonomon napról napra csökken a szabad terület mértéke?
Ha nincs túlságosan fontos információ a telefonodon, amit sajnálnál, akkor nem.
Persze előtte készíthetsz biztonsági mentéseket is. Én éppen ezért szoktam mindig venni a telefonjaimba egy SD kártyát és arra mentek minden fontos dolgot, így nem sajnálom, ha a telefonnal történik is valami.
Pedig nem érdemes csak a telefonon tárolni a telefonszámokat sem, hiszen a telefon is bármikor tönkremehet, elejted, beleesik a tengerbe, mit tudom én, bármi lehet.
Én tapasztalatból mondom, hogy a telefonomon lévő telefonszámok töredékét használom napi szinten, a többit jó ha egy évben 1x vagy 1x sem, tehát javarésze felesleges.
Ezért érdemes kiiírnod őket, ha nincs erre külön szoftvered, akkor csak egy táblázatba.
Amint elindítasz egy alkalmazást, az elkezd "terjeszkedni"
Gyorsítótár, ideiglenes fájlok (amit sokszor 'elfelejt' törölni utólag, stb...
Pl a facebook is eléggé szeret "szemetelni"
Az eddigiek megtétele után ma éjszakára kikapcsoltam a wifit, reggelre, magam sem értem 3,14 GB lett a szabad tárhely!!
Minden működik. A névjegyek kijegyzetelésén azért gondolkodom.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!