Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet az oka, hogy a...

Mi lehet az oka, hogy a Samsung Galaxy mobil telefonomon napról napra csökken a szabad terület mértéke?

Figyelt kérdés
Már minden lehetséges frissítést leállítottam, a feleslegesnek ítélt alkalmazásokat letöröltem, a gyorsítótárat rendszeresen törlöm de az "Alkalmazások" mérete állandóan növekszik. Mit tudok tenni még?

#Samsung Galaxy J1 #Szabadterület
2020. okt. 27. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad a gyári visszaállítást is?
2020. okt. 27. 08:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt még nem,nem túl kockázatos?
2020. okt. 27. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs túlságosan fontos információ a telefonodon, amit sajnálnál, akkor nem.

Persze előtte készíthetsz biztonsági mentéseket is. Én éppen ezért szoktam mindig venni a telefonjaimba egy SD kártyát és arra mentek minden fontos dolgot, így nem sajnálom, ha a telefonnal történik is valami.

2020. okt. 27. 09:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Van SD kártyám, a fontosabb dolgok ott vannak - amit lehet, oda töltök le, de a telefonszámok vegyesen vannak a sim kártyán és a készüléken. Azt nehezen tudnám pótolni.
2020. okt. 27. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem érdemes csak a telefonon tárolni a telefonszámokat sem, hiszen a telefon is bármikor tönkremehet, elejted, beleesik a tengerbe, mit tudom én, bármi lehet.

Én tapasztalatból mondom, hogy a telefonomon lévő telefonszámok töredékét használom napi szinten, a többit jó ha egy évben 1x vagy 1x sem, tehát javarésze felesleges.

Ezért érdemes kiiírnod őket, ha nincs erre külön szoftvered, akkor csak egy táblázatba.

2020. okt. 27. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Amint elindítasz egy alkalmazást, az elkezd "terjeszkedni"

Gyorsítótár, ideiglenes fájlok (amit sokszor 'elfelejt' törölni utólag, stb...

Pl a facebook is eléggé szeret "szemetelni"

2020. okt. 28. 02:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Az eddigiek megtétele után ma éjszakára kikapcsoltam a wifit, reggelre, magam sem értem 3,14 GB lett a szabad tárhely!!

Minden működik. A névjegyek kijegyzetelésén azért gondolkodom.

Mindenkinek köszönöm a segítséget!

2020. okt. 28. 07:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!