Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Korlátlan mobilnetnél mit...

Korlátlan mobilnetnél mit jelent az hogy az egyenlegem ma éjfélig tudom felhasználni?

Figyelt kérdés
Korlátlan netnél úgy tudom nincs fordulópont, hiszen nincs adatkeret amit felhasználhatok. Akkor ez pontosan mit is jelent?

2020. okt. 26. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van fordulópont. Nézd csak meg a szerződést, tuti nem ténylegesen korlátlan, hanem valami nagyon magas, pl 1000 GB az adatkeret. Ha valóban korlátlan lenne, pár user nekiállna letöltögetni és kihal a cella.
2020. okt. 26. 10:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem és biztos hogy korlátlan. Nincs semmilyen adatkeret. EU-ban van 15GB limit, de belföldön korlátlan.
2020. okt. 26. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Hónapfordulód attól még van, a számlazárás napja. Valamilyen határt kell húzni (jellemzően azt, amikor megkötötted), hogy számlázni tudjanak.
2020. okt. 26. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor annak a keretnek a fordulópontja.
2020. okt. 26. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
nalátod megtaláltad, van adatkeret, az eus- azt tudod a fordulónapig felhasználni.
2020. okt. 26. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd a következő napokban kiderül mit jelent. ;D
2020. okt. 26. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A korlátlan meg a végtelen nem ugyanazt jelenti.
2020. okt. 27. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!