Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha én valakit letörlök msn-ről...

Ha én valakit letörlök msn-ről és utána vissza akarom venni akkor ő arról tudni fog, hogy én ujból felvettem?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 21:58
 1/4 anonim válasza:
Nem
2008. nov. 28. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:

ezt már én is akartam :)

szóval ha már szinte ugyanez, akk kérdezném itt.

ha valakit letörlök msn-ről és ő is letöröl engem, akkor látni fogja, ha újból felveszem igaz? még akkor is ha letiltott. vagy nem?

2008. nov. 28. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha törölsz valakit, akkor azt kijelzi neki a partnerlistán, hogy "nem vagy fenn ezen partnered listáján".

Ha vissza veszed, akkor nem tudom hogy erről kap-e egy jelzést, vagy minden marad úgy mint azelőtt. Ki kell próbálni.

De ha ilyen van és rákérdez mondhatod, hogy véletlenül törölted, tévedésből. Vagy hogy nem tudod miről van szó xddd az msn sokszor csinál furcsa dolgokat amúgyis.

2008. nov. 29. 00:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kiprobáltam és semmi jelzés nincs! Szoval ha letörlöd majd visszaveszed akkor ő nem fogja látni. Arra vigyázz ha az "amsn" nevű progit használja. Annál sajnos kiirja, hogy ki törölt le:)
2008. nov. 29. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!