Honnan szerezhetnék nCore meghívót?
Srácok, srácok, srácok ...
Nekem van nCore accom már jó ideje.
nCore kezdőlap:
2010-02-24 - Meghívás szünetel
A meghívás az oldalra átmenetileg szünetel. Az ok az, hogy szeretnénk ha kicsit jobban összeszokna a meglevő társaság, illetve a feltöltött tartalmak minősége is javulna.
Terveink szerint 1-2 (3-4) hónapig biztosan nem lehet majd meghívót küldeni, azonban a visszaállításról természetesen azonnal értesítünk titeket.
1. Tehát hiába adnék meghívót, nem is lehet, meg nem is tudnátok regelni. 2. Nincs az a hülye, aki idegennek küldene meghívót, mert bármi súlyos dolgot csinál, repül a meghívós csávó is, meg aki adta a meghívót is.
Nekem van 1,85TB feltöltésem, az nCore miatt béreltem anno 1 hónapig szervert, és avval felvittema feltöltést, azóta azzal gazdálkodok.
Amúgy, ha van olyan ismerősötök, aki odadja az accountját, akkor kérjetek tőle, az enyémet is használja egyik haverom, meg barátnőm is. Van, hogy egyszerre hárman is fenn vagyunk, és nem szólnak érte, főleg, hogy az adatlapomon jeleztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!