Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan szerezhetnék nCore...

Honnan szerezhetnék nCore meghívót?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Ismerőstől, akinek van meghívója:)
2008. nov. 29. 12:11
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
igen, csak ismerőstől. semmiképp ne vegyél meghívót pénzért, mert kicsapnak az oldalról!
2008. nov. 29. 15:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy senki ismerősöm nincs fenn nCore-n, pedig annyira szeretnék bejutni*.* Esetleg tudtok hasonló oldalt, ahol nem kell ennyire megküzdeni a tagságért? :D
2008. nov. 29. 16:03
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
2009. nov. 15. 19:08
 5/13 anonim válasza:
52%
Gyere solarionra:Néha nem lehet regisztrálni de legtöbbször igen,próbáld minden nap: www.solarion.hu
2010. jan. 12. 06:41
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
Ha tud valaki küldeni küldhetne nekem is varga.laci@windowslive.com
2010. febr. 27. 13:17
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Srácok, srácok, srácok ...

Nekem van nCore accom már jó ideje.

nCore kezdőlap:

2010-02-24 - Meghívás szünetel

A meghívás az oldalra átmenetileg szünetel. Az ok az, hogy szeretnénk ha kicsit jobban összeszokna a meglevő társaság, illetve a feltöltött tartalmak minősége is javulna.

Terveink szerint 1-2 (3-4) hónapig biztosan nem lehet majd meghívót küldeni, azonban a visszaállításról természetesen azonnal értesítünk titeket.

1. Tehát hiába adnék meghívót, nem is lehet, meg nem is tudnátok regelni. 2. Nincs az a hülye, aki idegennek küldene meghívót, mert bármi súlyos dolgot csinál, repül a meghívós csávó is, meg aki adta a meghívót is.

Nekem van 1,85TB feltöltésem, az nCore miatt béreltem anno 1 hónapig szervert, és avval felvittema feltöltést, azóta azzal gazdálkodok.

Amúgy, ha van olyan ismerősötök, aki odadja az accountját, akkor kérjetek tőle, az enyémet is használja egyik haverom, meg barátnőm is. Van, hogy egyszerre hárman is fenn vagyunk, és nem szólnak érte, főleg, hogy az adatlapomon jeleztem.

2010. márc. 31. 15:07
 8/13 anonim válasza:
13%
Pénzér szívesen!
2010. jún. 7. 17:28
 9/13 anonim válasza:
nCore meghívót én is szeretnék és most lehet adni:)
2010. aug. 5. 21:18
 10/13 anonim válasza:
Pénzért én is tudok küldeni... :) Ha érdekel valakit.
2010. szept. 28. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!