Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megtudnátok mondani mivel...

Megtudnátok mondani mivel tudom ki javítani ezt?

Figyelt kérdés
Van egy internet sim kártyám ami a telefonomba raktam és onnan osztom a netet nem pedig modemből. a géphez vettem eg usb wifi routert. A probléma pedig hogy ha telefon ki van kapcsolva néha nagy ms droppokat kapok a játékba viszotn hogy ha be van kapcsolva végig nagy az ms... vegyek 1 routert ami simes és uy osztom a nevet + a gépbe egy erősebb jel fogót vagy valami mással meg tudnám oldani? vezetékes netet nem szereték be kötetni de ha esetleg tudjátok melyik szolgáltatónak van a legjobb vezetékes nete( nagy föl és le töltés+ ritka netkimaradás) előre köszi

2020. okt. 24. 12:45
 1/2 anonim válasza:
Menj a Telenet oldalára ott írd be a lakcímed.Ki írja neked a szolgáltatókat.Vezetékes net jobb!
2020. okt. 25. 11:15
 2/2 A kérdező kommentje:
a Telenet oldal télleg hasznos volt viszton most se szándékozom kábelest használni de köszönöm a hasznos válaszdoat. Esetleg megbizható jól működő modemet tudnátok-e ajnálni a netnek elvielg (300mb a letöltés és 50mb a feltöltési sebessége) amit mértem 10mb le és 0.8 feltöltés. nem muszály 300mb letöltés már a fele is megtenné
2020. okt. 27. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!