Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az baj, hogy ha a facebook...

Az baj, hogy ha a facebook -ot beírva a upload van kiírva?

Figyelt kérdés

Ez a link nekem : [link]

Eddig nem volt ott az upload, le van töltve a régi face arculat és néha-néha nem működik.

2020. okt. 23. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért írja mert le van töltve a bővítmény. De neked működik a régi arculat? Nekem is ezt írja ki, de az új facebook jön be.
2020. okt. 23. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Régi FaceBook -hoz van telepítve a bővítmény az irányítja át, tegnap még jó volt ezen az URL -en mára már nem. :-(

Sajnos nagyon erőltetik ezt az új kakit, de én lehet búcsúzom tőle és csak a messenger marad.

2020. okt. 23. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Van egy facebookom ami nem változott meg ( több facebookom van ) 5ből 1 nem változott meg.

Bővítménnyel tegnapig működött.

2020. okt. 23. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Tegnapig nekem is. Rajta vagyok a srác oldalán aki csinálta a bővítményt, nekiállt megint javítani. Reméljük gyorsan eredményes lesz.
2020. okt. 23. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Újra működik az Old Layout kiegészítő! :)
2020. okt. 23. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Már akinek, nekem a 6 -os van fent, de csak egy layer van hogy switch... de semmi nem történik.
2020. okt. 23. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam tökéletes Firefoxban, Chrome-on is.
2020. okt. 23. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!