Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore-on hogy lehet Legend...

NCore-on hogy lehet Legend rangra szert tenni?

Figyelt kérdés
Persze ismerem a követelményeket, nem is ez érdekel. Hanem az, hogy hogy a fenébe lehet a top 3000-be tartozni? Reggel felkelek, bekapcsolom a gépet, egész nap futtatom a torrenteket, este kikapcsolom. Akkor is mennek a torrentek ha nem vagyok otthon. Majdnem 100 torrentet futtatok, javarészt filmek, sorozatok, majdnem tele a 4TB-os HDD (javarészt 4K-sak) és így is csak 15000+-2000-ben sikerül mindig végeznem. Pedig minden más adott, csak valahogy a top3K-ba kellene kerülnöm. :D De nem megy.

2020. okt. 21. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
0-24 kell seedeli kb 10 TB-ot, amit sokan is visznek, mert a feltöltés is számít. Ezek seed szerverrel nyomják, nem otthonról.
2020. okt. 21. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem egyszer sikerült :D

Egy WD mycloud hálózati merevlemezem van amin van transmission és 0-24-ben megy.

Egy sima 20 mega feltöltésű nettel sikerült megcsinálni.

De elköltöztem és most csak 5 mega a feltöltés és ez meg is látszik, 30000 környékénél nem tudok feljebb menni...

ja és ha minél hosszabban tartasz seedben egy torrentet annál többet számít.

2020. okt. 21. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:

"Reggel felkelek, bekapcsolom a gépet, egész nap futtatom a torrenteket, este kikapcsolom."

Bekapcsolod a géped, és egy hét múlva kikapcsolod. Közbe ha valami van, csinálsz egy restartot. És seedelsz kb 8-10TB-ot, nekem 700 feletti torrent van seedben. Minél öregebb a torrent, annál több pont jár érte, bár tapasztalataim alapján ez nem változtat sokmindenen.

Nálam így néz ki a dolog, még a netem se extra..

[link]

2020. dec. 29. 11:07
 4/5 anonim válasza:

A melóhelyemen van egy munkatársam, aki legend. 0-24-ben seedel valami otthoni szerverrel (nem értek hozzá) kb. 6-t TB anyagot.

Én egyszer 1 hónapot nem melóztam betegség miatt. Pont naptárilag is kijött. Reggeltől estig ment a számtógép, napi 15 órát, 5 TB seed anyaggal, ami nálam kb. 650 torrent (HD filmek). Az addigi stabil 50 000 körüli helyezésem 11 500-ra tudott változni. Nekem ez a valaha legjobb helyezésem. Talán ha egyáltalán nem kapcsolom ki a gépet 1 hónapig esetleg sikerülhetett volna. De minek? Annyit nem ér, csak egy üres cím.

2020. dec. 31. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Legyél pár éve tag és futtass legalább 500 torrentet 0-24
2023. jan. 3. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!