Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Költözés miatt felfüggesztette...

Költözés miatt felfüggesztettek a 10 éves ncore fiókom?!

Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
nem, egy költözés miatt nem függesztik fel, ne hazudj
2020. okt. 20. 23:32
 2/12 anonim ***** válasza:

A költözés nem a felfüggesztés oka, a pontos okot kéne tudni. Valószínűleg sokkal több helyszínről vagy eszközről használtad, mint megengedett, vagy pedig nem léptél be fél évig.

Írj nekik üzenetet.

"Ha lenne valahol elfogadnám". Na ez nem jó, észreveszik, és azonnal kidobnak azzal együtt, aki meghívott újra.

2020. okt. 20. 23:33
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Prémium vásárlásával újra tudod aktiválni. 1000 Ft (+ egy kis apró) és már mehet is.
2020. okt. 20. 23:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Költözést úgy értettem, h 3 hónapig nem volt asztali gépem, és nem tudtam belépni, most próbáltam, de kiírta, h 8 hétnél tovább inaktív voltam ezért felfüggesztettèk a fiókom.
2020. okt. 20. 23:39
 5/12 anonim ***** válasza:
szólsz annak aki meghívott hogy írjon a staffnak
2020. okt. 20. 23:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. okt. 21. 08:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha inaktív vagy akkor törölnek, ez tény. De ez benne is van a szabályzatban. Elvileg ha írsz staffnak, akkor feloldanak, feltéve, hogy ez nem egy visszatérő dolog.
2020. okt. 21. 10:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, elvileg kaptál egy törlő emailt, ha arra írsz válaszlevelet, hogy szeretnéd, ha visszaállítanák az accountot, visszakapod. Feltéve, hogy ez az első ilyen eset.
2020. okt. 21. 12:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Telefonról is be tudtál volna lépni.

(Nem kell telefonnal letölteni semmit)

Ez persze eső után köpönyeg, de a következő költözésnél jól jöhet. :)

2020. okt. 21. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Idézet a Wikiből:

"Fiók felfüggesztésének lehetséges okai:

• inaktivitás, a felhasználó 8 héten keresztül nem lépett be az oldalra

• a hit'n'run szabályzat rendszeres megsértése (az összes felhasználó közül a legrosszabb 1%, akik a legtöbb hit'n'run-olt hónappal rendelkeznek)

Korlátozások:

A felfüggesztett accountok tulajdonosai nem érhetik el az oldal különböző menüpontjait és funkcióit a fiókjuk újraaktiválása nélkül. Az aktiváláshoz egy prémium csomag van számukra felajánlva, mely használatával újra az oldal teljes jogú tagjai lehetnek."

2020. okt. 21. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!