Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak sem működik az államkin...

Másnak sem működik az államkincstár eügyfél oldala?

Figyelt kérdés
Jött dokumentumom, az istenért sem tudom megnézni..
2020. okt. 20. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Frissítsd az oldalt! (F5)

Általában ez a megoldás!

2020. okt. 20. 09:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem oldotta meg sajnos. :(
2020. okt. 20. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Ne csak egyszer próbáld, hanem 11x...

Mellesleg próbáltad több böngészőben is?

(Edge, FF, GC, stb.)

Akkor nincs más, vársz egy fél napot és majd megpróbálod akkor.

2020. okt. 20. 09:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Folyamatosan frissítem nem egyszer próbáltam. Sehol sem működik, gondolom akkor valami rendszerhiba lehet akkor, hiába nyomogatom.
2020. okt. 20. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Tessék felvenni az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot:

[link]

innen aligha tud segíteni bárki is.

2020. okt. 20. 10:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, ment a nem hasznos kéz. :D

Gondolom, hogy előbb felvettem velük a kapcsolatot, de válaszra sem méltattak....

2020. okt. 21. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:

#6: Egyrészt az ügyfélszolgálatnak van egy ügyintézési reagálási ideje ez akár napok is lehetnek.

Másrészt még egyszer kihangsúlyozom: azzal nem tudunk itt a fórumon mit kezdeni, hogy "Jött dokumentumom, az istenért sem tudom megnézni.", meg hogy nem működik "az államkincstár eügyfél oldala". De az ügyfélszolgálat se. Varázsgömb nincs, gondolatolvasás nem megy - se nekünk, se az ügyfélszolgálatnak, talán az EzoTV tudna segíteni.

Mi nem működik? A bejelentkezés? A dokumentum lekérése? A dokumentum megnyitása?

Milyen böngészőt, operációs rendszert használsz?

Milyen hibaüzenetet kapsz?

Kliensoldali hibával még a szokásos körök - böngészőlap frissítése, gyorsítótár törlése, más böngésző használata - kipróbálhatóak (így, látatlanban, a körülmények ismeretének hiányában a #1/#3-as hozzászóló válasza teljesen adekvát), de szerveroldali probléma esetén csak az ügyfélszolgálat tud segíteni (de ők is csak megfelelő részletességű hibajelentés mellett), mi itt a fórumból aligha látunk rá az Államkincstár rendszerére.

2020. okt. 21. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!