Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megnyitottam egy linket egy...

Megnyitottam egy linket egy valszeg vírusos emailből, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Igen tudom hogy ez isten barna kategória, de mentségemre szóljon (?) hogy hajnal negyed 4kor kezdett el pittyegni a fejem mellett telefonom én meg nem gondolkodtam. Nem tudom hogy milyen oldalra vezetett a link, mert nem vártam meg hogy betöltsön, de gondolom nem a javamat volt hivatott szolgálni.
2020. okt. 20. 03:28
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
Telefonon nem tudom mit képes okozni de előzményeket töröld, meg valami víruskeresőt futtass le.
2020. okt. 20. 04:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ilyen link az esetek többségében vagy phishing oldalra vezet (ez esetben ha nem adtál meg adatokat, nincs semmi gond) vagy Windows-os trójait telepít (telefonon nem érdekes) vagy reklámokat pakol ki (általában veszélytelen).
2020. okt. 20. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!