Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi baja lett a hálózati...

Mi baja lett a hálózati kártyámnak?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt neteztem, utána nagy vihar volt, és utána el ment a netem, mikor bedugom a kábelt nem világít és nem észleli hogy van net. De áram talanítottam mindent mikor vihar volt.
2010. aug. 8. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Hálózati kábelt is kell húzni!Ugyanúgy mint a tápkábelen, a hálózati kábelen keresztül is okozhat kárt a villám.
2010. aug. 8. 20:39
 2/7 A kérdező kommentje:
pffff. és mennyibe kerülne új hálózati kártyát venni? Ismerősőm szerint olyan 1500- benne van
2010. aug. 8. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:

a telefon vezeték ki volt húzva a szűrőből, modemból, mert ha esetleg nem, azon keresztül kapott túlfeszt a hálókártya!

megoldás: hálókártya csere... 2000 Ft-alatt megoldható, ha asztali gépről van szó (személyes tapasztalat)

XP-alatt:

Rendszertulajdonságok, Hardver fülön az Eszközkezelőben, nézd meg, hogy mit mutat a Hálózati kártyák, azon belül a megfelelőre jobb klikk, TULAJDONSÁGOK > Eszközállapot, ...ha nem megfelően működik, Hibaelhárítás

2010. aug. 8. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:
oks kösz. haza is megyek megnézem.
2010. aug. 8. 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Hmm. Azt irja ki hogy megfelelően működik. akkor enm tudom
2010. aug. 9. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Máshonnan netezel most, vagy otthonról egy másik géppel? Nem lehet, hogy a vonalon szünt meg létezni a net? Nézd meg a modemen, hogy az ADSL led világít-e? Az is lehet, hogy a modemet érte károsodás. De ezek közül a hálókártya kivizsgálása a legolcsóbb, egy új tényleg kb. 1500-2000 Ft.
2010. aug. 9. 21:47
 7/7 A kérdező kommentje:
havernál neteztem de most itthonról irok. Nekem routerről jön a net, most a tesom gépén van net, nekem meg nincs. meg vettem az uj hálózati kártyát, de asszem ujra kellene csinálni mindent hogy 2 gép mennyen 1szerre. nekem famili volt de mivel meg vettem az uj HK. igy azt nem ismeri fel csak az ujat,
2010. aug. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!