Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Már mindenki megkapta az új...

Már mindenki megkapta az új Facebook kinézetet?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim közül már mindenkinek az új van, az enyém még mindig a régi. És nem is ajánlja fel, hogy váltás az újra, sőt nem is találok róla semmit.

Mi lehet? Én nem is fogom megkapni? Vagy ez mitől függ?

Nem az van, hogy nagyon kéne, csak kíváncsi vagyok, hogy én megkapom-e, vagy van-e még rajtam kívül valaki akinek ugyanúgy a régi van.

2020. okt. 14. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az új lett már úgy 1 jó hónapja. Ha akarnám se tudnám a menüből visszaállítani.

Érdekes hogy nálad még a régi van :)

2020. okt. 14. 11:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek!
2020. okt. 14. 11:37
 3/13 anonim válasza:
100%

Ricsii2001

[link]

2020. okt. 14. 11:52
 4/13 anonim válasza:
Nekem is a régi van még.
2020. okt. 14. 12:00
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem kapta meg még mindenki, noha elvileg azt írták szeptembertől megszűnik a régi kinézet.

De hát na, csak, izé, kenjék a hajukra ezt a sz*rt... Nem is értem miért az én fiókom lett az egyik kiválasztott, amire már jó előre bekapcsolják ezt a tákolmányt. Vagyis bocs, ez nem tákolmány, mobil 2.0 nézet PC-n, amihez csak gratulálni tudok... Eszes lehetett a dizájn megalkotója.

2020. okt. 14. 15:05
 6/13 anonim válasza:
2-es vagyok, a link amit küldtem azon nem lehet visszaállítani? Csak azért kérdezem mert semmi reakció nem jött rá.
2020. okt. 14. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Működni működik, de külső, 3. féltől származó eszköz, nem hivatalos megoldás. Nem fogom használni (én legalábbis). #5 voltam.
2020. okt. 14. 15:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Bár hivatalosan nem lehet már visszatérni a régi felületre, azért van egy kis trükk, amivel (bővítmények nélkül) 48 órára vissza lehet állítani. Belemész egy csoportba, melyben admin vagy, és ott lesz bal oldalt felül egy link, hogy visszaállítás a régi kinézetre a csoportod kezeléséhez... és lényegében visszaáll a régi felület...
2020. okt. 15. 11:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) hát akkor várok, lesz-e új nekem is.
2020. okt. 15. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem működött pár hétig a bővítménnyel, de mára visszaállt az új felület, pedig nem csináltam semmit.
2020. okt. 21. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!