Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail-t miért nem tudom...

Gmail-t miért nem tudom hozzáadni az email fiókhoz a telefonomon? Huawei P10 plus

Figyelt kérdés
régebben működött, de mostanában nem. csak úgy tudom megnézni, a gmail leveleket ha nem a telefon email applikációt használom hanem a gmail-t.

2020. okt. 12. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
2020. okt. 12. 09:53
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi de ezt néztem, ez a gmail alkalmazás beállításait mutatja, de én a telefon email alkalmazásába szeretném felvenni a gmail levelezést. mert elvileg oda fel tudom venni a gmailt meg a t-online-t is. viszont fordítva nem.
2020. okt. 12. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor ezeket ellenőrizd a levelezőprogiban:

[link]

Egyébként a gmailben is megoldható,hogy leszedje más fiókból a leveleket.

2020. okt. 12. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, közben újra indítottam a telefont és így megjelent. de az utolsó kommented jó ötlet azt nem tudtam
2020. okt. 12. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyári szoftverek a Huawei (és Honor) okostelefonokon ...

geeks.hu › tesztek › 170310_gyari_szoftverek_a_huaw...

2017. márc. 10. — Egy Huawei P10 segítségével néztük meg, hogy milyen egyedi ... a Biztonsági mentés mire jó: a telefonon lévő adatokat menthetjük le vele, ... amelyet a Play Store-ból bárki letölthet, ezért hozzáadott értéket nem ... Email A Huawei levelező programja Exchange, Gmail, Hotmail, ... 2020. június 5., 15:00.

Keresés: citromail - Windows 10 Mobile (Windows Phone ...

prohardver.hu › tema › keres

Mivel nem használok citromail-t, ennél többet nem tudok segíteni 2. ... a telefonomat, mert sokmindent egyszerűbben oldok meg, és főleg nem ... Nem kell amúgy mindenhol átírnod, a gmailt (de asszem az outlook.com-ot is) ... Beállítások -> Email és fiókok -> fiók hozzáadása -> más fiók. ... Redmi Note 7 +Huawei Watch Gt2.

[Re:] Samsung Galaxy A5 (2016) - közepesen olvas ...

mobilarena.hu › tema › hsz_501-550

Menü/beállítások/fiókok/fiók hozzáadása/MS exchange activesync ... Ezt speciel nem tudom elhinni, hogy nem volt wp-n emailkliens. ... Lényegében azt szeretném elérni hogy a telefonom szinkronizált állapotban legyen a microsoft fiókommal. ... a facebook profilképpel, plusz az alapadatokat is beírta a gmail fiókomba.

2020. okt. 14. 10:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!