Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ugrál a pingem?

Miért ugrál a pingem?

Figyelt kérdés

A játékoknál nagyon ugrál a pingem, pl.: Van 45 Ping és random felugrik pár másodpercig 700-800 ra. Na most ez így alapból böngészésnél nem lenne baj, de így az olyan játékoknál mint pl a Fortnite, az a pár másodperc mindent eldöntő lehet.

Mérésnél 22 mbps volt, ez nekem falun családi házban bőven elég volt. De most itt panelban nagyon zavaró. Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm

2020. okt. 11. 20:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A csatornák foglaltságát én android alól szoktam nézni (megiscsak könnyebb egy mobiltelóval sétálni), a farproc féle WiFi Ananyzerrel. A routerednek meg be kell lépni a webes felületére (a használati utasítás vagy a Google megmondja, hogy a tiedre hogyan kell), és a Wifi beállítások között lesz olyan, hogy channel. Azt átállítod egy olyanra, amin a Wifi Analyzer szerint kevés router megy. Mentés, utána esetleg újrainditás kellhet, majd próba.
2020. okt. 12. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!