Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncoreon csak nekem nem működik...

Ncoreon csak nekem nem működik a letöltés?

Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtál semmi konkrétumot. Hibaüzenetet ír a kliens? Megnézve a trackert és az első torrenteket, ott látszik hogy töltenek a peerek, mert van sebesség írva a felhasználókhoz. A seed is megy, és a tracker sem áll. Ebből kiindulva az oldal működik.
2020. okt. 10. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, csak neked.
2020. okt. 10. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Egy adott filmnek letöltöm a torrent fájlját elindítom a kliensben és nem indul meg a letöltés.

16 torrentem van most jelenleg feltöltésben azokat STOPPED-nek írja.

Ez miért van?

2020. okt. 10. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
A kliens is seedelés állapotot ír? Tipikus hiba amit nem vesznek észre az emberek, hogy fut a torrent a programban és azt hiszi seedel, miközben várósorban állnak mert kevés az egyszerre futtatható torrentek száma. A valóságban így nem seedelsz, a tracker felé nem forgalmazol, a torrent nem fut hanem vár, így teljesen reális a "stopped" jelzés.
2020. okt. 10. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Hit'n run-t túllépted valószínűleg, a weboldalon írnia kell. Vegyél egy ezer Ft-os sms-t aztán jó vagy újra.
2020. okt. 10. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!