Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A kollégiumban le van korlátoz...

A kollégiumban le van korlátozva a net, nem lehet semmilyen online játékkal játszani?

Figyelt kérdés

A mobilnetem már teljesen feléltem.

Minecraft, Amoung us

Ezekkel játszom most, vagyis játszanék ha tudnék. A mobilnetem pont ebben a pillanatban adta fel a szolgálatot.

Valaki tud megoldást?

2020. okt. 9. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
3%
Jóban kell lenni a rendszergazdával.
2020. okt. 9. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Más ötlet?

Valahol nem tudok venni korlátlan internetet a hónapra?

Úgy, hogy osztható legyen más készülékekre?

Láttam már ilyet annó, valami külföldi szerverre kell rácsatlakozni, de nem értek hozzá.

Szívesen fizetek is érte, csak 1 giga nem éri meg 1000 ft ért mert naponta fizethetnék újra és újra. (de lehet már drágább, utoljára 3 éve volt ennyi)

2020. okt. 9. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
26%

Kollégiumon belüli gépek közt valószínű nincs korlátozás. Helyben rendezzetek lan party-t.

Ha nem akarsz a kolitársaiddal játszani, akkor hagyd ott a kolit és bérelj lakást nettel. Ekkor az se gond ha kibuksz az iskolából.. Játszhatsz tovább... ;P

2020. okt. 9. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:

3-mas

Idén diplomázott egyetemista vagyok és azért vagyok kollégiumban, mert olcsóbb, mint egy albérlet...

Nem csak a gyerekek játszanak ám kikapcsolódásképpen.

Egyébként nagyon drága egy lakás bérlése manapság, az ember fizetésének a fele rámegy...

De a problémám még mindig nem oldottad meg.

Igen lan on tudunk játszani, de ez csak néhány embert érint és más barátaim akik más városokban élnek (ők vannak többségben) nem játszhatnak velünk.

Plusz én már nem vagyok nagyon kolibulikba mászkálós, na meg a rendszergazda sem az...

Meg külföldiekkel is szívesen játszom, nem csak ismerősökkel, szóval úgy általánosságban online játékkal szeretnék játszani, ami korlátozott internettel lehetetlen.

Egy film betöltődik 5 perc alatt online, de torrent meg online játék le van tiltva.

Erre tudna valaki megoldást?

Nem lehet valahonnan online netet bérelni? Mintha hallottam volna ilyenről, de nem tudom pontosan.

2020. okt. 9. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Keress rá hogy vpn
2020. okt. 10. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!