Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MAC cím ideiglenes átírása ?

MAC cím ideiglenes átírása ?

Figyelt kérdés
van-e lehetőségem a LAN MAC címet átírni abban az esetben, ha csak az Ethernet dobja fel opcióként a "Network adress" lehetőséget ahol ezt módosítani is tudom, úgy hogy ugyan ez a LAN-nál nem jelenik meghelyette mindenféle más van? Esetleg egy illesztőprogram vagy valami egyéb megoldás ehhez? Intel Wireless-AC 9650 hálózati kártya van a laptopban.

2020. okt. 8. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Keress rá: "modify MAC Address program Windows"

Persze megbízató forrásból tölts csak le és nagyon nézesd meg pl. virustotal-lal nem -e vírusos amit letöltesz, bár ez mindenre vonatkozik.

2020. okt. 8. 17:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos semmilyen program nem tudja megváltoztatni arra amire én szeretném és ennek nem értem az okát.
2020. okt. 8. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:

LAN MAC cím alatt nem az Ethernet-re gondolsz..?

Annak át lehet írni általában a MAC címét ha az alaplap gyártó driverét feltelepítetted. A win automatikusan hozzáadott driverével nem megy.

2020. okt. 8. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!