Hasonló oldal mint a GYAKORIKÉRDÉSEK.hu oldal?
Sziasztok.
Elég régóta ismerem ezt az oldalt, de sajnos legtöbbször csalódást okoz. Főleg mikor tényleg kérdezek valamit és várok rá hasznos választ, erre még az a kettő se tudja és minden félét állít amitől a kérdésre választ még nem kaptam. Sőt sokan néha nekem estek valamiért és még privát üzenetekben is kapok magamnak ékes gyöngyszemeket, hogy én ez meg az vagyok, míg való életben sose mondtak nekem ilyeneket én meg csak nézek. Volt, hogy egy kérdésem ilyen vitaláncot indított, pedig semmi vita jellegű dolog nem volt benne, csak úgy néz ki sokan azt hitték, hogy én egy bizonyos személy vagyok aki többször is kérdezte már ezt...Szóval tudtok ilyen hasonló oldalt mint ezt, ahol viszonylag értelmesebb és nem bunkó emberek járnak trollkodni, hanem tényleg segítenek mások kérdéseivel? Akár angol vagy magyar. Mert eléggé leszerepelt nálam ez a gyakorikérdések, mivel sose kapok kielégítő választ itt. Főleg az egyszavas válaszok idegesítenek néha, mikor a kérdésemre elég sokat is lehetne írni, meg a másik, hogy "hát most nincs kedvem válaszolni, de talán kérdezd a googl-t"...ezek mit élveznek ilyenkor? Nyilván itt kérdezem és nem a google-on ahol ilyen személyes tapasztalatot meg hasonlókat nem találok és itt már kérdezni se lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!