NCore-ra hol tudok regisztrálni? Csak meghívóval lehetséges?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 11:50
1/3 anonim 

válasza:

Szia!
Az NCore-ra egy speciális linken keresztül tudsz csak regisztrálni, amit meghívónak hívnak.
Egy ilyen meghívót egy olyan ember tud küldeni, aki már tag az oldalon, és rendelkezik ezzel a jogosultsággal.
A meghívó személy felelőséget vállal a meghívottért, tehát, ha a meghívott nem tartja be a szabályokat, a meghívót is elővehetik miatta.
Ebből kifolyólag ismeretlenek nem szoktak meghívókat küldeni ismeretleneknek.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, sajnos ismerőseimnek sincsen
2020. okt. 4. 14:30
3/3 anonim 

válasza:

Azt tudom még javasolni, hogy nézz körül ilyen meghívókat cserélgetős facebook csoportokban, vagy oldalakon, hátha szerencséd lesz, és kapsz valakitől meghívót.
Annó én is így szereztem egy meghívót még 2015-ben.
Sajnos az az oldal, amit annó széttrollkodtam, már egy ideje nem elérhető, de biztos van még ott, ahonnan az jött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!